Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nakhon Sawan Ravens Chai Nat Sharks
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Yingsawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaenchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonpakdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonpakdi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Chai Nat Sharks 0:1

13e minuut.
Silapa-acha rent richting de bal. Silapa-acha geeft een lange en hoge pass. Kulthong kopt de bal weg. Nonpakdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonpakdi draait met de bal, schiet en ... Taweewattana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Chai Nat Sharks 0:2

17e minuut.
Parnjareon met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sukunya met de inworp. Bin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Rakdhuma probeert naar een medespeler te passen. Nonpakdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaenchan rent richting de bal. Kaenchan schiet op doel. Leekpai probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Chai Nat Sharks 0:3

25e minuut.
Taweewattana trapt de bal weg van het doel. Kulthong kopt de bal weg. Saithai heeft problemen om de bal te vangen. Nonpakdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonpakdi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Somjit rent richting de bal. Kulthong onderschept slim de pass. Nonpakdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaenchan is nu in balbezit. Kaenchan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nakhon Sawan Ravens - Chai Nat Sharks 0:4

42e minuut.
Daar is Sukunya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukunya geeft de bal voor. Somchit probeert de bal aan de voet te houden. Boon is nu in balbezit. Boon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakhon Sawan Ravens 65%, Chai Nat Sharks 35%.
Nakhon Sawan Ravens - Chai Nat Sharks 0:4

64e minuut.
Oodyn speelt de bal door. Boon is nu in balbezit. Rakdhuma rent richting de bal. Boon verovert de bal door een tackle van achteren. Boon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Khumkerd kopt de bal weg. Somjit is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rakdhuma. Somjit raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Somjit kan niet meer verder spelen. Taweewattana komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kulthong rent richting de bal. Bin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kulthong. Bin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bin kan niet meer verder spelen. Jaroenprasert komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nakhon Sawan Ravens 47%, Chai Nat Sharks 53%.
Nakhon Sawan Ravens - Chai Nat Sharks 0:4