Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nong Khai FC Lampang Flames
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Sukonta rent richting de bal. Sukonta geeft de bal voor. Pak Fan heeft problemen om de bal te vangen. bin Mat Dali bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mat Dali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nong Khai FC - Lampang Flames 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Khunsuthi de bal. Guanhai met een sublieme pass. Tomo Chan is nu in balbezit. Tomo Chan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nong Khai FC - Lampang Flames 1:1

21e minuut.
Sukonta is nu in balbezit. Sukonta met een sublieme pass. Dongjia heeft problemen om de bal te vangen. Tomo Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomo Chan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nong Khai FC - Lampang Flames 2:1

27e minuut.
Beihua geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pak Fett met de inworp. Tonvisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Guanhai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonvisit onderschept slim de pass. Tonvisit met een sublieme pass. bin Mat Dali is nu in balbezit. bin Mat Dali schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Guanhai kan de bal niet met de borst controleren. Tonvisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Guanhai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guanhai krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nong Khai FC 48%, Lampang Flames 52%.
Nong Khai FC - Lampang Flames 2:1

60e minuut.
Tonvisit kopt de bal weg. Tingwei is nu in balbezit. Suparman schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Suparman is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Tingwei moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tingwei kan niet meer verder spelen. Kuo chuan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nong Khai FC 52%, Lampang Flames 48%.
Nong Khai FC - Lampang Flames 2:1