Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Krabi Giants Lampang Flames
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
hopeless Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Tang rent richting de bal. Ratanajaroen rent richting de bal. Tang onderschept slim de pass. Tang haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Ying Soo de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krabi Giants - Lampang Flames 1:0

6e minuut.
Silvermoon met een sublieme pass. Siriattana is nu in balbezit. Sukonta onderschept slim de pass. Tang verovert de bal door een tackle van achteren. Tang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tonvisit probeert naar een medespeler te passen. bin Mat Dali is nu in balbezit. Caide is nu in balbezit. bin Mat Dali verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mat Dali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mohd Aliff geeft een hoge lob. Inworp. Pak Fett met een snelle inworp. Tonvisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonvisit geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tang probeert de bal aan de voet te houden. Silvermoon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Mat Dali. bin Mat Dali krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Pak Fett bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak Fett geeft de bal voor. Daar is Phimrod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuo chuan onderschept slim de pass. Kuo chuan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krabi Giants 47%, Lampang Flames 53%.
Krabi Giants - Lampang Flames 1:0

57e minuut.
Mohd Aliff passt de bal in één keer door. Pak Fett rent richting de bal. Shoou legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Shoou krijgt een gele kaart. Pak Fett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tonvisit neemt zijn aanloop. Worapiankul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krabi Giants - Lampang Flames 1:1

59e minuut.
Sukonta rent richting de bal. Sukonta passt de bal met de wreef. Shoou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak Fett verovert de bal door een tackle van achteren. Pak Fett geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Chenggui onderschept slim de pass. Chenggui geeft een lange en hoge pass. Silvermoon rent richting de bal. Tang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Silvermoon passt de bal in één keer door. Dongjia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenggui onderschept slim de pass. Chenggui geeft de bal voor. Silvermoon kopt de bal weg. Chunsa Sanun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krabi Giants 45%, Lampang Flames 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krabi Giants - Lampang Flames 1:1