Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khon Kaen Flames Phetchabun University FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


23e minuut.
Cha passt de bal met de wreef. Beiyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Beiyang passt de bal met de wreef. Gwo rent richting de bal. Gwo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Cha is nu in balbezit. Tsu-Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Rakdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdhuma rent richting de bal. Rakdhuma haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khon Kaen Flames - Phetchabun University FC 1:0

38e minuut.
Jaruphan met een sublieme pass. Weylin is nu in balbezit. Sangkaew maakt een afschuwelijke overtreding. Sangkaew krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Anning met een sublieme pass. Gwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Beiyang de bal. Beiyang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Khon Kaen Flames - Phetchabun University FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khon Kaen Flames 62%, Phetchabun University FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Khon Kaen Flames - Phetchabun University FC 1:1

53e minuut.
Tsu-Fung is nu in balbezit. Tsu-Fung passt de bal zonder na te denken. Rakdhuma rent richting de bal. Rakdee bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakdee haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Khon Kaen Flames - Phetchabun University FC 2:1

70e minuut.
Maneechote bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangkaew schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sangkaew krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Jaruphan met een sublieme pass. Anning probeert naar een medespeler te passen. Weylin met een sublieme pass. Beiyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Beiyang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Anning is nu in balbezit. Anning geeft de bal voor. Beiyang is nu in balbezit. Beiyang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mat Aris geeft de bal voor. Inworp. Wirijawiboon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rakdee is nu in balbezit. Rakdee geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jaruphan met een snelle inworp. Anning controleert de bal met de borst. Anning probeert naar een medespeler te passen. Beiyang is nu in balbezit. Beiyang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khon Kaen Flames 39%, Phetchabun University FC 61%.
Khon Kaen Flames - Phetchabun University FC 2:1