Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chonburi Electricity FC Bangkok Raptors
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


28e minuut.
Deejaroen rent richting de bal. Gow Jen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deejaroen. Deejaroen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonburi Electricity FC 60%, Bangkok Raptors 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chonburi Electricity FC - Bangkok Raptors 0:0

51e minuut.
Jian Yi kopt de bal weg. Sukonta is nu in balbezit. Poganping bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukonta is nu in balbezit. Sukonta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi Electricity FC - Bangkok Raptors 1:0

58e minuut.
Daar is Uchin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sukonta met een sublieme pass. Poganping bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukonta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukonta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Deyong met een snelle inworp. Uchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukonta begaat een overtreding. Sukonta krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Deejaroen met de inworp. Klungelig pakt Parnjareon de bal. Parnjareon geeft een hoge lob. Poganping rent richting de bal. Poganping haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Jian Yi rent richting de bal. Shoou-Yu is nu in balbezit. Tzung bereikt de bal nog maar net als eerste. Shoou-Yu is nu in balbezit. Shoou-Yu haalt uit met een fantastische trap. Kai Bok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
bin Suparman rent richting de bal. Chunlei verovert de bal door een tackle van achteren. Chunlei met een sublieme pass. Shoou-Yu rent richting de bal. Shoou-Yu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Uchin kan de bal niet met de borst controleren. Samsee verovert de bal door een tackle van achteren. Samsee geeft een hoge lob. Poganping heeft problemen om de bal te vangen. Poganping draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chonburi Electricity FC - Bangkok Raptors 2:0

85e minuut.
bin Suparman geeft de bal voor. Gow Jen kopt de bal weg. Uchin probeert de bal met de borst te controleren. Poganping onderschept slim de pass. Poganping draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Deyong bereikt de bal nog maar net als eerste. Jindamai verovert de bal door een tackle van achteren. Jindamai met een sublieme pass. Poganping is nu in balbezit. Poganping haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chonburi Electricity FC 61%, Bangkok Raptors 39%.
Chonburi Electricity FC - Bangkok Raptors 2:0