Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
L.A. Firpo F.C. El Sauce
2020 Tactiek ADEREL 2020
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
60 gemiddelde waardering 61.2
solid Schieten excellent
good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Gesuato is nu in balbezit. Fawzy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gesuato. Fawzy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fawzy kan niet meer verder spelen. Ağayarzadə komt het veld opgelopen.

2e minuut.
Oljelund controleert de bal met de borst. Gesuato verovert de bal door een tackle van achteren. Altman rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Altman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cavecedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Juana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zellweger onderschept slim de pass. Zellweger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
L.A. Firpo - F.C. El Sauce 1:0

20e minuut.
Rudlay geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karayağız zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chávez controleert de bal met de borst. Chávez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Alfaro passt de bal met de wreef. Karayağız heeft problemen om de bal te vangen. Karayağız geeft de bal voor. Karalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
de Juana passt de bal in één keer door. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal in één keer door. Ağayarzadə is nu in balbezit. Ağayarzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L.A. Firpo 61%, F.C. El Sauce 39%.
L.A. Firpo - F.C. El Sauce 1:0

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ortega komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Fonseca speelt de bal door. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez passt de bal in één keer door. Karalo is nu in balbezit. Karalo haalt uit met een fantastische trap. Kiković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Karayağız rent richting de bal. Karayağız geeft een hoge lob. Fonseca is nu in balbezit. Chávez rent richting de bal. Chávez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Anghelinii verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelinii met een sublieme pass. Rudlay bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez verovert de bal door een tackle van achteren. Chávez schiet op doel. Kiković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
L.A. Firpo - F.C. El Sauce 1:1

74e minuut.
Fonseca passt de bal met de wreef. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelinii passt de bal zonder na te denken. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
L.A. Firpo - F.C. El Sauce 1:2

79e minuut.
Vargas met een sublieme pass. Izturis met een sublieme pass. Hourihane bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesuato onderschept slim de pass. Gesuato haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Karayağız speelt de bal door. Chávez is nu in balbezit. Chávez geeft een hoge lob. Karalo is nu in balbezit. Karalo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Anghelinii passt de bal met de wreef. Rabí rent richting de bal. Rabí geeft de bal voor. Altman rent richting de bal. Altman geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: L.A. Firpo 61%, F.C. El Sauce 39%.
L.A. Firpo - F.C. El Sauce 1:2