Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D. Crissiali Blue Magic
102 Tactiek Aquí Partimos
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 40.2
solid Schieten adequate
good Passen average
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Klungelig pakt Gustamarzo de bal. Gustamarzo probeert naar een medespeler te passen. Fosatti rent richting de bal. Fosatti schiet op doel. Deleu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - Blue Magic 1:0

16e minuut.
Gaspar is nu in balbezit. Gaspar probeert naar een medespeler te passen. Zepeda is nu in balbezit. Arango onderschept slim de pass. Arango draait met de bal, schiet en ... Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jędraszek rent richting de bal. Jędraszek geeft een hoge lob. Pabiański is nu in balbezit. Fosatti verovert de bal door een tackle van achteren. Fosatti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marcano is nu in balbezit. Marcano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - Blue Magic 2:0

33e minuut.
Yiğitarslanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitarslanoğlu passt de bal met de wreef. Fosatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fosatti haalt uit met een fantastische trap. Léster Blanco probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - Blue Magic 3:0

34e minuut.
Chachagua heeft problemen om de bal te vangen. Fosatti onderschept slim de pass. Variklo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Variklo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Crissiali 30%, Blue Magic 70%.
C.D. Crissiali - Blue Magic 3:0

52e minuut.
Variklo met een sublieme pass. Gaspar rent richting de bal. Orellana begaat een overtreding. Orellana krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Daar is Chachagua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaspar zal de hoekschop nemen. Chachagua maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Orellana passt de bal in één keer door. Valbuena is nu in balbezit. Valbuena geeft een hoge lob. Fosatti rent richting de bal. Fosatti schiet op doel. Deleu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marcano is nu in balbezit. Marcano haalt uit met een fantastische trap. Deleu bokst de bal weg.

79e minuut.
Zepeda met een sublieme pass. Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu passt de bal in één keer door. Marcano rent richting de bal. Marcano schiet op doel. Deleu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Inworp. Valbuena met de inworp. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano schiet op doel. Deleu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D. Crissiali - Blue Magic 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D. Crissiali 30%, Blue Magic 70%.
C.D. Crissiali - Blue Magic 4:0