Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KXMXRJ Imperial Falcon FC
Normal Tactiek Falcon attack
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 32.6
unsatisfactory Schieten adequate
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen average


1e minuut.
Arango is nu in balbezit. Prodi rent richting de bal. Arango probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gjesing de bal. Gjesing schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu schiet op doel. Argueta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
González is nu in balbezit. Matera speelt de bal door. Prodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KXMXRJ - Imperial Falcon FC 0:1

15e minuut.
Prodi heeft problemen om de bal te vangen. Matera is nu in balbezit. Matera passt de bal met de wreef. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Arango zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prodi is nu in balbezit. Prodi draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Castaño de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KXMXRJ - Imperial Falcon FC 0:2

31e minuut.
Arango passt de bal zonder na te denken. Mayer Gil rent richting de bal. Prodi begaat een overtreding. Prodi krijgt een gele kaart.

42e minuut.
García kan de bal niet met de borst controleren. Matera met een sublieme pass. Arango probeert naar een medespeler te passen. Prodi heeft problemen om de bal te vangen. Prodi schiet op doel. Paal!

45e minuut.
Türkoğlu met een sublieme pass. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera probeert naar een medespeler te passen. Prodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lombrea komt het veld opgelopen. Casillas komt het veld opgelopen. Obiku komt het veld opgelopen. Podmaniczky komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KXMXRJ 67%, Imperial Falcon FC 33%.
FC KXMXRJ - Imperial Falcon FC 0:2

47e minuut.
Matera geeft een lange en hoge pass. Prodi kopt de bal weg. Daar is Casillas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodi rent richting de bal. Prodi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Prodi passt de bal met de wreef. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera speelt de bal door. Casillas rent richting de bal. Casillas haalt uit met een fantastische trap. Argueta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Prodi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.Een oude blessure zorgt ervoor dat Argueta niet meer kan verder spelen. Mendoza komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Lombrea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pacheco de bal. Casillas is nu in balbezit. Casillas haalt uit met een fantastische trap. Mendoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KXMXRJ - Imperial Falcon FC 0:3

67e minuut.
Klungelig pakt Casillas de bal. Matera probeert naar een medespeler te passen. Obiku speelt de bal door. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casillas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Gjesing kopt de bal weg. García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KXMXRJ - Imperial Falcon FC 0:4

78e minuut.
Menjívar is nu in balbezit. Waleński onderschept slim de pass. Waleński geeft een hoge lob. Casillas heeft problemen om de bal te vangen. Casillas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Castaño de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KXMXRJ - Imperial Falcon FC 0:5

81e minuut.
Obiku verovert de bal door een tackle van achteren. Obiku geeft een lange en hoge pass. Casillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera is nu in balbezit. Matera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Gjesing rent richting de bal. Gjesing speelt de bal door. Obiku speelt de bal door. Casillas heeft problemen om de bal te vangen. Casillas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KXMXRJ - Imperial Falcon FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KXMXRJ 79%, Imperial Falcon FC 21%.
FC KXMXRJ - Imperial Falcon FC 0:6