Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona Atlethic Concaca
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Larios met een snelle inworp. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedillos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cedillos naar de kleedkamers voor een vroege douche. Reynoso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reynoso wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Barraza verovert de bal door een tackle van achteren. Barraza speelt de bal door. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pirri Mayorga de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sánchez rent richting de bal. Sánchez speelt de bal door. Gil Mosquera is nu in balbezit. Gil Mosquera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Atlethic - Concaca 0:1

26e minuut.
Tobar verovert de bal door een tackle van achteren. Tobar geeft een lange en hoge pass. Montaner kan de bal niet met de borst controleren. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Guzmán passt de bal in één keer door. Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Mosquera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona Atlethic - Concaca 0:2

36e minuut.
Barraza controleert de bal met de borst. Carballo probeert naar een medespeler te passen. Blas Lizama probeert de bal aan de voet te houden. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera schiet op doel. Morán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Daar is Gil Mosquera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil Mosquera passt de bal in één keer door. Guzmán speelt de bal door. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso schiet op doel. Morán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Guzmán geeft de bal voor. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez speelt de bal door. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Atlethic 60%, Concaca 40%.
Barcelona Atlethic - Concaca 0:2

46e minuut.
Gil Mosquera passt de bal met de wreef. Cienfuegos rent richting de bal. Mayer Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Mayer Gil probeert naar een medespeler te passen. Guzmán is nu in balbezit. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Daar is Reynoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blas Lizama is nu in balbezit. Reynoso onderschept slim de pass. Gil Mosquera rent richting de bal. Gil Mosquera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Carballo passt de bal zonder na te denken. Barraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraza passt de bal in één keer door. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Blas Lizama is nu in balbezit. Mayer Gil rent richting de bal. Mayer Gil geeft een hoge lob. Reynoso rent richting de bal. Reynoso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona Atlethic 46%, Concaca 54%.
Barcelona Atlethic - Concaca 0:2