Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flojos Mamíferos Poderosos Asteroides
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Calderón Sol probeert de bal met de borst te controleren. Soler rent richting de bal. Acosta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Acosta krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal met de wreef. Pirri Mayorga is nu in balbezit. Rosales onderschept slim de pass. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Casillas bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Alarcón onderschept slim de pass. Alarcón speelt de bal door. Castro rent richting de bal. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. González Blanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acosta rent richting de bal. Acosta geeft een lange en hoge pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Abrego geeft een hoge lob. Daar is Rosales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales rent richting de bal. Rosales haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Solís de bal. Solís speelt de bal door. Rosales rent richting de bal. Rosales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flojos Mamíferos - Poderosos Asteroides 1:0

29e minuut.
Soler rent richting de bal. Pirri Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirri Mayorga speelt de bal door. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flojos Mamíferos 65%, Poderosos Asteroides 35%.
Flojos Mamíferos - Poderosos Asteroides 1:0

49e minuut.
Carbajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carbajal geeft de bal voor. Barrios probeert de bal aan de voet te houden. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Román zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pirri Mayorga rent richting de bal. Pirri Mayorga geeft een lange en hoge pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Flojos Mamíferos - Poderosos Asteroides 1:1

56e minuut.
Abrego verovert de bal door een tackle van achteren. Acosta onderschept slim de pass. Acosta speelt de bal door. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bonilla heeft problemen om de bal te vangen. Bonilla geeft de bal voor. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta onderschept slim de pass. Acosta probeert naar een medespeler te passen. Soto rent richting de bal. Soto schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Pirri Mayorga met een sublieme pass. Colón rent richting de bal. Colón geeft een lange en hoge pass. Chachagua maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Barrios de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flojos Mamíferos - Poderosos Asteroides 1:2

81e minuut.
Larios rent richting de bal. Carbajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carbajal speelt de bal door. González Blanco rent richting de bal. González Blanco geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flojos Mamíferos 55%, Poderosos Asteroides 45%.
Flojos Mamíferos - Poderosos Asteroides 1:2