Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voladores Cocodrilos Pibes de Barrio Fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Moscoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarra onderschept slim de pass. Barahona rent richting de bal. Vizcarra verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcarra geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Barahona is nu in balbezit. Purdy rent richting de bal. Purdy passt de bal in één keer door. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Álvarez draait met de bal, schiet en ... Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez geeft een lange en hoge pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez geeft een hoge lob. Purdy kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Barahona probeert de bal met de borst te controleren. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Carballo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera speelt de bal door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel. Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Lemus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carballo probeert de bal met de borst te controleren. Portillo maakt een afschuwelijke overtreding. Carballo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

42e minuut.
Figueroa speelt de bal door. Valdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdez passt de bal in één keer door. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voladores Cocodrilos - Pibes de Barrio Fc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voladores Cocodrilos 50%, Pibes de Barrio Fc 50%.
Voladores Cocodrilos - Pibes de Barrio Fc 1:0

54e minuut.
Barahona rent richting de bal. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez passt de bal in één keer door. Álvarez rent richting de bal. Álvarez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Cabrera passt de bal in één keer door. Álvarez is nu in balbezit. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Voladores Cocodrilos - Pibes de Barrio Fc 1:1

70e minuut.
Vizcarra met een sublieme pass. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Álvarez rent richting de bal. Álvarez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Valdez met een sublieme pass. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán verovert de bal door een tackle van achteren. Morán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Barahona passt de bal in één keer door. Purdy is nu in balbezit. Purdy passt de bal met de wreef. Valdez rent richting de bal. Valdez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voladores Cocodrilos 55%, Pibes de Barrio Fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Voladores Cocodrilos - Pibes de Barrio Fc 1:1