Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polares Rayos Firpo a.d
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Mayén is nu in balbezit. Mayén geeft de bal voor. Arismendi is nu in balbezit. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez draait met de bal, schiet en ... Caballero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Polares Rayos - Firpo a.d 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Romero Monteagudo de bal. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla passt de bal in één keer door. Sagastume rent richting de bal. Sagastume schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mayén met een sublieme pass. Cabrera rent richting de bal. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Saca speelt de bal door. Romero Monteagudo geeft een hoge lob. Castillo kopt de bal weg. Alfaro rent richting de bal. Alfaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores probeert naar een medespeler te passen. Alfaro rent richting de bal. Alfaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polares Rayos 53%, Firpo a.d 47%.
Polares Rayos - Firpo a.d 1:0

48e minuut.
Mayer Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayer Gil geeft een lange en hoge pass. Cruz Trinidad heeft problemen om de bal te vangen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Romero Monteagudo geeft een hoge lob. Mayén bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayén passt de bal zonder na te denken. Cabrera rent richting de bal. Cabrera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez begaat een overtreding. Domínguez krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Flores onderschept slim de pass. Flores passt de bal zonder na te denken. Lemus probeert naar een medespeler te passen. Alfaro rent richting de bal. Alfaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polares Rayos 45%, Firpo a.d 55%.
Polares Rayos - Firpo a.d 1:0