Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wilsons strikers Fiery Valley
343 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Ricketts speelt de bal door. Byfield rent richting de bal. Chytroń verovert de bal door een tackle van achteren. Bidas is nu in balbezit. Bidas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
McDonald is nu in balbezit. Bidas verovert de bal door een tackle van achteren. Bidas met een sublieme pass. Pârvulescu is nu in balbezit. Pârvulescu draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
McDonald passt de bal zonder na te denken. Gascón is nu in balbezit. Gascón geeft de bal voor. Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvulescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zicke speelt de bal door. Vianna speelt de bal door. Taylor is nu in balbezit. Menéndez verovert de bal door een tackle van achteren. Menéndez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Gämperle passt de bal met de wreef. Pârvulescu controleert de bal met de borst. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - Fiery Valley 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wilsons strikers 29%, Fiery Valley 71%.
wilsons strikers - Fiery Valley 1:0

53e minuut.
Zicke kopt de bal weg. Guarisco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ziadie speelt de bal door. Noriega controleert de bal met de borst. Ricketts is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pârvulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matano rent richting de bal. Taylor maakt een afschuwelijke overtreding. Taylor is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

55e minuut.
Earle is nu in balbezit. Earle passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gämperle met een snelle inworp. Bidas geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Noriega geeft een lange en hoge pass. Earle probeert de bal aan de voet te houden. Matano met een sublieme pass. Menéndez rent richting de bal. Menéndez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - Fiery Valley 2:0

63e minuut.
Ricketts geeft de bal voor. Bidas heeft problemen om de bal te vangen. Bidas passt de bal zonder na te denken. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Gämperle onderschept slim de pass. Gämperle speelt de bal door. Pârvulescu is nu in balbezit. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bochicchio komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Zicke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidas passt de bal zonder na te denken. Menéndez is nu in balbezit. Menéndez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - Fiery Valley 3:0

72e minuut.
Byfield met een sublieme pass. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez schiet op doel. Paal!

76e minuut.
Gämperle geeft een lange en hoge pass. Bochicchio kopt de bal weg. Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Menéndez draait met de bal, schiet en ... Lawrence maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wilsons strikers - Fiery Valley 4:0

78e minuut.
Bochicchio is nu in balbezit. Ricketts verovert de bal door een tackle van achteren. Ricketts geeft de bal voor. Ricketts rent richting de bal. Ricketts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wilsons strikers 37%, Fiery Valley 63%.
wilsons strikers - Fiery Valley 4:0