Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Elephants Royal Kingz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johnson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nelson is nu in balbezit. Nelson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Elephants - Royal Kingz 1:0

5e minuut.
Stephenson met een snelle inworp. Nelson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ricketts. Ricketts krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Brown speelt de bal door. Powell rent richting de bal. Powell passt de bal in één keer door. Lisbie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisbie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Elephants - Royal Kingz 1:1

10e minuut.
Chin-Sue met de inworp. Powell rent richting de bal. Campbell-Ryce onderschept slim de pass. Campbell-Ryce met een sublieme pass. Johnson probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Ziadie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelson is nu in balbezit. Nelson probeert naar een medespeler te passen. Busby bereikt de bal nog maar net als eerste. Busby schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
McAnuff geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Johnson met de inworp. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hall geeft een lange en hoge pass. Brown kopt de bal weg. Lisbie is nu in balbezit. Lisbie haalt uit met een fantastische trap. Chin-Sue probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Chin-Sue onderschept slim de pass. Chin-Sue geeft een hoge lob. McAnuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Elephants 43%, Royal Kingz 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Elephants - Royal Kingz 1:1

52e minuut.
Chin-Sue onderschept slim de pass. Brown is nu in balbezit. Dias is nu in balbezit. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Elephants - Royal Kingz 1:2

53e minuut.
McAnuff is nu in balbezit. Busby heeft problemen om de bal te vangen. Ricketts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Busby is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chin-Sue met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Elephants - Royal Kingz 2:2

57e minuut.
Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias passt de bal met de wreef. Busby bereikt de bal nog maar net als eerste. Busby haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin-Sue onderschept slim de pass. Chin-Sue passt de bal met de wreef. Busby is nu in balbezit. Busby draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Goodison probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Brown geeft de bal voor. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dias naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Elephants 43%, Royal Kingz 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Elephants - Royal Kingz 2:2