Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BARKA Cashmere Wolves
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Willams bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde verovert de bal door een tackle van achteren. Hyde probeert naar een medespeler te passen. Maddix bereikt de bal nog maar net als eerste. Maddix haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Byfield rent richting de bal. Byfield passt de bal zonder na te denken. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler schiet op doel. Neil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hyde passt de bal in één keer door. Maddix rent richting de bal. Maddix probeert naar een medespeler te passen. Dean is nu in balbezit. Dean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BARKA - Cashmere Wolves 0:1

33e minuut.
Neil speelt de bal door. Stewart rent richting de bal. Maddix rent richting de bal. Maddix haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dixon de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Klungelig pakt Powell de bal. Lawrence rent richting de bal. Powell verovert de bal door een tackle van achteren. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield passt de bal zonder na te denken. Powell is nu in balbezit. Powell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARKA 53%, Cashmere Wolves 47%.
BARKA - Cashmere Wolves 0:1

51e minuut.
Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton begaat een overtreding. Lawrence is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lawrence zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean schiet op doel. Johnson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Ferguson kopt de bal weg. Dean rent richting de bal. Dean passt de bal in één keer door. Maddix rent richting de bal. Maddix schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Sewell geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taylor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butler is nu in balbezit. Butler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Johnson trapt de bal weg van het doel. Ferguson kopt de bal weg. Dean is nu in balbezit. Dean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hyde probeert naar een medespeler te passen. Taylor is nu in balbezit. Taylor geeft een hoge lob. Daar is Neil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butler rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BARKA 46%, Cashmere Wolves 54%.
BARKA - Cashmere Wolves 0:1