Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Worthing UTD Shameful Manurewa
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dixon trapt de bal weg van het doel. Gardner kopt de bal weg. Byfield is nu in balbezit. Byfield schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Waugh verovert de bal door een tackle van achteren. Green onderschept slim de pass. Green passt de bal in één keer door. Littlejohn rent richting de bal. Littlejohn schiet op doel. Dixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Byfield passt de bal met de wreef. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner passt de bal met de wreef. Byfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Worthing UTD - Shameful Manurewa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worthing UTD 37%, Shameful Manurewa 63%.
Worthing UTD - Shameful Manurewa 0:1

58e minuut.
Chin-Sue geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gardner met een snelle inworp. Ziadie rent richting de bal. Ziadie haalt uit met een fantastische trap. Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Scarlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziadie verovert de bal door een tackle van achteren. Ziadie passt de bal zonder na te denken. Byfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Byfield haalt uit met een fantastische trap. Simpson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Worthing UTD 45%, Shameful Manurewa 55%.
Worthing UTD - Shameful Manurewa 0:1