Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus.cu Marianao FC
var2 Tactiek Form C-D-WD-D
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
54.5 gemiddelde waardering 71.8
solid Schieten formidable
very good Passen outstanding
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Daar is del Pino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Pino geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Calzadilla de bal onder controle te krijgen. Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Brzóska met een snelle inworp. del Pino rent richting de bal. O`Reilly onderschept slim de pass. O`Reilly draait met de bal, schiet en ... Miquel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Marianao FC 0:1

13e minuut.
Wrzecionkowski geeft een lange en hoge pass. Brzóska kopt de bal weg. Lucchetti heeft problemen om de bal te vangen. Lugo is nu in balbezit. Lugo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Marianao FC 0:2

37e minuut.
Brzóska verovert de bal door een tackle van achteren. Brzóska geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tasca de bal. Lugo onderschept slim de pass. Lugo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Marianao FC 0:3

40e minuut.
Everaerts geeft een lange en hoge pass. Łobodziński controleert de bal met de borst. O`Reilly is nu in balbezit. O`Reilly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Marianao FC 0:4

45e minuut.
Inworp. Beştea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 68%, Marianao FC 32%.
Juventus.cu - Marianao FC 0:4

48e minuut.
Daar is Beştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potegea is nu in balbezit. Potegea geeft een hoge lob. Juantorena heeft problemen om de bal te vangen. Juantorena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dudziński met de inworp. Potegea rent richting de bal. Potegea geeft de bal voor. Juantorena maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus.cu - Marianao FC 1:4

70e minuut.
Wrzecionkowski met een snelle inworp. Brzóska rent richting de bal. Łobodziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brzóska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brzóska wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Łobodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzecionkowski onderschept slim de pass. Wrzecionkowski met een sublieme pass. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus.cu 57%, Marianao FC 43%.
Juventus.cu - Marianao FC 1:4