Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atropello AGT FC
Dan Smith Tactiek YT1
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
57.8 gemiddelde waardering 51.5
very good Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Ilievski kopt de bal weg. Głuszczyk rent richting de bal. Głuszczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Akimowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akimowicz schiet op doel. Estrada bokst de bal weg.

3e minuut.
Joa geeft een lange en hoge pass. Daar is Ilievski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chang is nu in balbezit. Cepero onderschept slim de pass. Cepero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Garlobo onderschept slim de pass. Hanczár rent richting de bal. Hanczár passt de bal zonder na te denken. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero schiet op doel. Bajúsz bokst de bal weg. Garlobo is nu in balbezit. Garlobo haalt uit met een fantastische trap. Bajúsz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Głuszczyk passt de bal in één keer door. Meinl is nu in balbezit. Meinl geeft een hoge lob. Syrek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - AGT FC 0:1

16e minuut.
Głuszczyk geeft de bal voor. Akimowicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feliú. Feliú krijgt een gele kaart. Akimowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meinl komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hanczár verovert de bal door een tackle van achteren. Hanczár geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galindo geeft een lange en hoge pass. Bajúsz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atropello 57%, AGT FC 43%.
Atropello - AGT FC 0:1

46e minuut.
Salazar komt het veld opgelopen. Cuadrado komt het veld opgelopen. Morejón komt het veld opgelopen. Pons komt het veld opgelopen. Oliver komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kościuk verovert de bal door een tackle van achteren. Pons rent richting de bal. Pons passt de bal in één keer door. Morejón rent richting de bal. Morejón draait met de bal, schiet en ... Bajúsz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
El-Mabrouky raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parra komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Cuadrado passt de bal zonder na te denken. Feliú is nu in balbezit. Feliú geeft een hoge lob. Cepero rent richting de bal. Cepero schiet op doel. Bajúsz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Morejón rent richting de bal. Morejón passt de bal zonder na te denken. Cepero is nu in balbezit. Cepero draait met de bal, schiet en ... Bajúsz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atropello - AGT FC 1:1

67e minuut.
Kościuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar geeft een hoge lob. Cepero krijgt zijn hoofd ertegen. Bajúsz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - AGT FC 2:1

82e minuut.
Barrios speelt de bal door. Bello rent richting de bal. Bello met een sublieme pass. Cuadrado is nu in balbezit. Cuadrado geeft een lange en hoge pass. Bajúsz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cepero maakt een snoekduik en kopt de bal. Bajúsz bokst de bal weg.

86e minuut.
Cuadrado speelt de bal door. Feliú is nu in balbezit. Feliú geeft een lange en hoge pass. Cepero rent richting de bal. Cepero draait met de bal, schiet en ... Bajúsz bokst de bal weg.

89e minuut.
Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliú probeert naar een medespeler te passen. Kościuk verovert de bal door een tackle van achteren. Pons rent richting de bal. Pons draait met de bal, schiet en ... Bajúsz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atropello 37%, AGT FC 63%.
Atropello - AGT FC 2:1