Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Madwolves Deportivo Sta Clara
attqqq Tactiek Wing 2
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
59.7 gemiddelde waardering 54.2
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Amandio geeft een hoge lob. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lorenzo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Milota neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rathgeb geeft de bal voor. Čomić rent richting de bal. Milota onderschept slim de pass. Milota draait met de bal, schiet en ... Gurău maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Madwolves - Deportivo Sta Clara 0:1

22e minuut.
Ocampo is nu in balbezit. Ocampo geeft een hoge lob. Milota kopt de bal weg. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Conde rent richting de bal. Conde passt de bal met de wreef. Milota is nu in balbezit. Milota haalt uit met een fantastische trap. Gurău maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Madwolves - Deportivo Sta Clara 0:2

30e minuut.
Kocurek kopt de bal weg. Tulus is nu in balbezit. Konsa met een sublieme pass. Rathgeb speelt de bal door. Milota rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Milota rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Madwolves - Deportivo Sta Clara 0:3

32e minuut.
Kocurek rent richting de bal. Tussen verovert de bal door een tackle van achteren. Konsa onderschept slim de pass. Konsa draait met de bal, schiet en ... Prieto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş met een sublieme pass. Milewicz is nu in balbezit. Milewicz geeft een lange en hoge pass. Tulus krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Fiss komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Madwolves 55%, Deportivo Sta Clara 45%.
FC Madwolves - Deportivo Sta Clara 0:3

52e minuut.
Ocampo speelt de bal door. Klungelig pakt Amandio de bal. Milewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ocampo rent richting de bal. Ocampo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Papastratos de bal. Milota bereikt de bal nog maar net als eerste. Milota schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fiss speelt de bal door. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello onderschept slim de pass. Bello geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ocampo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milewicz. Ocampo raakt geblesseerd tijdens het duel. Ocampo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Papastratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Madwolves - Deportivo Sta Clara 0:4

71e minuut.
Ocampo passt de bal in één keer door. Lorenzo is nu in balbezit. Met opzet legt Papastratos zijn tegenspeler op de grond. Papastratos krijgt een gele kaart. Lorenzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Busquets komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kormány heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Čomić ... Strafschop! Čomić krijgt een gele kaart. Lorenzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Lorenzo neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Madwolves - Deportivo Sta Clara 0:5

84e minuut.
Lorenzo kopt de bal weg. Čomić probeert de bal aan de voet te houden. Milota bereikt de bal nog maar net als eerste. Milota haalt uit met een fantastische trap. Gurău probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Madwolves 50%, Deportivo Sta Clara 50%.
FC Madwolves - Deportivo Sta Clara 0:5