Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atropello LatinGol
Dan Smith Tactiek FTrTw-v1.0
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
62.5 gemiddelde waardering 66.1
very good Schieten formidable
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa passt de bal in één keer door. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft een hoge lob. De la Puente krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cuadrado geeft de bal voor. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cepero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cepero wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Vélez trapt de bal weg van het doel. Zincirkıran is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barrios. Barrios krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Klungelig pakt Hidalgo de bal. Hidalgo passt de bal met de wreef. Zincirkıran rent richting de bal. Zincirkıran draait met de bal, schiet en ... Estrada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - LatinGol 0:1

18e minuut.
Zincirkıran is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hidalgo zal de hoekschop nemen. Zincirkıran krijgt zijn hoofd ertegen. Estrada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atropello - LatinGol 0:2

27e minuut.
De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho rent richting de bal. Camacho probeert naar een medespeler te passen. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tompos kopt de bal weg. Cuadrado geeft een hoge lob. Tompos kopt de bal weg. Salazar probeert de bal met de borst te controleren. Salazar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De la Rosa is nu in balbezit. De la Rosa passt de bal zonder na te denken. Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo geeft een hoge lob. Zincirkıran krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atropello 58%, LatinGol 42%.
Atropello - LatinGol 0:2

57e minuut.
Dřímal passt de bal met de wreef. De la Puente is nu in balbezit. Camacho schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Camacho krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atropello 54%, LatinGol 46%.
Atropello - LatinGol 0:2