Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland_FC FC Palma Soriano
XRP-FORK-DA-2 Tactiek 2da2A
53% Balbezit 47%
24% Spel op eigen helft 76%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 53.5
excellent Schieten very good
formidable Passen adequate
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadiotto onderschept slim de pass. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez schiet op doel. Szinetár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Martí met een sublieme pass. Kraś is nu in balbezit. Kraś geeft een hoge lob. Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Vigne geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montenegro met de inworp. Kraś geeft een hoge lob. Rodríguez springt en kopt de bal. Szinetár bokst de bal weg.

36e minuut.
Montenegro onderschept slim de pass. Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Kraś is nu in balbezit. Kraś geeft een lange en hoge pass. Rodríguez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland_FC 31%, FC Palma Soriano 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deutschland_FC - FC Palma Soriano 0:0

53e minuut.
Inworp. Montenegro met een snelle inworp. Kraś geeft de bal voor. Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. Szinetár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - FC Palma Soriano 1:0

54e minuut.
Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro geeft een lange en hoge pass. Vigne heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rachev is nu in balbezit. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - FC Palma Soriano 2:0

59e minuut.
Kraś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraś geeft een hoge lob. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Philips de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - FC Palma Soriano 3:0

73e minuut.
Valverde speelt de bal door. Kraś rent richting de bal. Kraś geeft de bal voor. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - FC Palma Soriano 4:0

89e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Montenegro passt de bal zonder na te denken. Kraś is nu in balbezit. Kraś geeft een hoge lob. Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland_FC 18%, FC Palma Soriano 82%.
Deutschland_FC - FC Palma Soriano 4:0