Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BayerLeverkusen Submarino-Amarrillo
mmm-v3 Tactiek 1ext
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 60.5
solide Schieten uitmuntend
solide Passen solide
matig Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Oliver speelt de bal door. Rosabal rent richting de bal. Rosabal met een sublieme pass. Colomé is nu in balbezit. Colomé schiet op doel. De bal raakt de paal.

2e minuut.
Clemente kopt de bal weg. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Infante geeft een hoge lob. Drigs is nu in balbezit. Drigs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drigs is nu in balbezit. Drigs draait met de bal, schiet en ... Youyou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Oliver de bal onder controle te krijgen. Drigs is nu in balbezit. Drigs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Submarino-Amarrillo 1:0

5e minuut.
Ścianka rent richting de bal. Ścianka passt de bal in één keer door. Quiñónez met een sublieme pass. Göksel bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksel haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Santiesteban kan de bal niet met de borst controleren. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santiesteban. Santiesteban krijgt een gele kaart. Voinescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Salgado wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rosabal rent richting de bal. Rosabal passt de bal met de wreef. Villalta heeft problemen om de bal te vangen. Göksel bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksel draait met de bal, schiet en ... Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BayerLeverkusen - Submarino-Amarrillo 1:1

10e minuut.
Infante passt de bal met de wreef. Montenegro heeft problemen om de bal te vangen. Voinescu onderschept slim de pass. Voinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Submarino-Amarrillo 1:2

11e minuut.
Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente geeft een lange en hoge pass. Ścianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianka geeft de bal voor. Voinescu springt en kopt de bal. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Sierra rent richting de bal. Sierra geeft een lange en hoge pass. Voinescu kopt de bal weg. Göksel rent richting de bal. Göksel haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas bokst de bal weg.

14e minuut.
Voinescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Clemente de bal onder controle te krijgen. Ścianka is nu in balbezit. Ścianka geeft een hoge lob. Göksel maakt een snoekduik en kopt de bal. Cárdenas bokst de bal weg. Paal!

15e minuut.
Göksel is nu in balbezit. Rosabal begaat een overtreding. Göksel raakt geblesseerd tijdens het duel. Sierra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ścianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianka geeft de bal voor. Göksel springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Jelonek geeft een hoge lob. Santiesteban is nu in balbezit. Voinescu onderschept slim de pass. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Cárdenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Submarino-Amarrillo 1:3

24e minuut.
Sierra met een sublieme pass. Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado speelt de bal door. Göksel bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksel schiet op doel. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Infante geeft een hoge lob. Luiz rent richting de bal. Luiz geeft de bal voor. Infante is nu in balbezit. Infante geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliver met een snelle inworp. Rosabal controleert de bal met de borst. Rosabal geeft de bal voor. Colomé springt en kopt de bal. Youyou bokst de bal weg.

39e minuut.
Ścianka is nu in balbezit. Ścianka geeft een hoge lob. Villalta controleert de bal met de borst. Göksel bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Voinescu rent richting de bal. Voinescu geeft een lange en hoge pass. Göksel controleert de bal met de borst. Göksel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Submarino-Amarrillo 1:4

41e minuut.
Göksel bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksel verovert de bal door een tackle van achteren. Göksel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Submarino-Amarrillo 1:5

42e minuut.
Colomé met een sublieme pass. Villalta met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Santiesteban de bal onder controle te krijgen. Voinescu rent richting de bal. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Submarino-Amarrillo 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BayerLeverkusen 55%, Submarino-Amarrillo 45%.
BayerLeverkusen - Submarino-Amarrillo 1:6

57e minuut.
da Silva Martins passt de bal met de wreef. Salgado met een sublieme pass. Klungelig pakt Göksel de bal. Göksel haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Submarino-Amarrillo 1:7

62e minuut.
Oliver rent richting de bal. Oliver passt de bal met de wreef. Colomé rent richting de bal. Colomé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Submarino-Amarrillo 2:7

69e minuut.
Infante geeft de bal voor. Villalta met een sublieme pass. Oliver probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Göksel is nu in balbezit. Göksel haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Luiz geeft een lange en hoge pass. Colomé met een sublieme pass. Oliver heeft problemen om de bal te vangen. Oliver geeft een hoge lob. Colomé springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jelonek passt de bal zonder na te denken. Göksel is nu in balbezit. Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksel verovert de bal door een tackle van achteren. Göksel draait met de bal, schiet en ... Cárdenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksel verovert de bal door een tackle van achteren. Göksel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
da Silva Martins verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva Martins geeft een hoge lob. Voinescu controleert de bal met de borst. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Submarino-Amarrillo 2:8

87e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Jelonek geeft de bal voor. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BayerLeverkusen 42%, Submarino-Amarrillo 58%.
BayerLeverkusen - Submarino-Amarrillo 2:8