Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UCI All Stars FC Manchester_United_FC
3-2-1-2-2 Tactiek La mia 18.0
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
64.3 gemiddelde waardering 63.7
excellent Schieten outstanding
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


13e minuut.
Calderón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valenari speelt de bal door. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón geeft een lange en hoge pass. Simón maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortega met de inworp. Hâncu probeert naar een medespeler te passen. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo haalt uit met een fantastische trap. Laeremans bokst de bal weg. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UCI All Stars FC - Manchester_United_FC 0:1

37e minuut.
Abd-al-Aziz geeft een hoge lob. Inworp. Ortega met een snelle inworp. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu geeft de bal voor. Laeremans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Díaz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCI All Stars FC - Manchester_United_FC 0:2

44e minuut.
Robles passt de bal in één keer door. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu passt de bal zonder na te denken. Ortega is nu in balbezit. Ortega geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCI All Stars FC 50%, Manchester_United_FC 50%.
UCI All Stars FC - Manchester_United_FC 0:2

46e minuut.
Góngora komt het veld opgelopen. Oravecz komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Luciak probeert naar een medespeler te passen. Calderón probeert naar een medespeler te passen. Valenari rent richting de bal. Valenari geeft een hoge lob. Guedes springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Milanov met een sublieme pass. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón geeft een hoge lob. Guedes krijgt zijn hoofd ertegen. García Becerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCI All Stars FC - Manchester_United_FC 1:2

55e minuut.
García Becerra probeert naar een medespeler te passen. Milanov kan de bal niet met de borst controleren. Hâncu probeert naar een medespeler te passen. Góngora is nu in balbezit. Góngora schiet op doel. Laeremans bokst de bal weg. Díaz probeert de bal met de borst te controleren. Díaz schiet op doel. De bal raakt de paal. Laeremans bokst de bal weg.

56e minuut.
Guedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Guedes geeft een hoge lob. Zaldívar geeft een lange en hoge pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Oravecz met een snelle inworp. Klungelig pakt Hâncu de bal. Hâncu met een sublieme pass. Oravecz geeft de bal voor. Díaz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kranevitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranevitter geeft een lange en hoge pass. Simón kopt de bal weg. Guedes rent richting de bal. Guedes schiet op doel. García Becerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Luciak met een sublieme pass. Pechlivanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechlivanidis geeft een lange en hoge pass. Góngora rent richting de bal. Góngora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pechlivanidis speelt de bal door. Oravecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oravecz geeft een lange en hoge pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Robles kan de bal niet met de borst controleren. Oravecz onderschept slim de pass. Oravecz passt de bal in één keer door. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UCI All Stars FC - Manchester_United_FC 1:3

85e minuut.
Milanov met de inworp. Bartyla rent richting de bal. Bartyla speelt de bal door. Klungelig pakt Guedes de bal. Guedes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Simón kopt de bal weg. Guedes is nu in balbezit. Tejeda rent richting de bal. Simón onderschept slim de pass. Simón draait met de bal, schiet en ... García Becerra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Díaz kopt de bal weg. Hâncu is nu in balbezit. Hâncu passt de bal met de wreef. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCI All Stars FC 49%, Manchester_United_FC 51%.
UCI All Stars FC - Manchester_United_FC 1:3