Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oriocx BayerLeverkusen
523 Tactiek mmm-v3
50% Balbezit 50%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 5
38.3 gemiddelde waardering 50.7
adequate Schieten solid
average Passen very good
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Tamayo rent richting de bal. Drigs onderschept slim de pass. Drigs passt de bal in één keer door. Colomé is nu in balbezit. Colomé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante geeft een lange en hoge pass. Colomé is nu in balbezit. Colomé haalt uit met een fantastische trap. Kroplewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Infante is nu in balbezit. Infante passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Godulyan de bal. Drigs rent richting de bal. Drigs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Infante probeert naar een medespeler te passen. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamayo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drigs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Colomé neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kroplewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Infante de bal onder controle te krijgen. Rosabal is nu in balbezit. Rosabal passt de bal met de wreef. Colomé is nu in balbezit. Colomé haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Skrzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante onderschept slim de pass. Infante passt de bal zonder na te denken. Daar is Drigs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drigs schiet op doel. Kroplewski bokst de bal weg. Oliver rent richting de bal. Oliver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oriocx - BayerLeverkusen 0:1

25e minuut.
Clemente heeft problemen om de bal te vangen. Aguiar is nu in balbezit. Infante begaat een overtreding. Infante krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Oliver probeert naar een medespeler te passen. Drigs rent richting de bal. Godulyan begaat een overtreding. Godulyan krijgt een gele kaart. Drigs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosabal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Colomé maakt een snoekduik en kopt de bal. Kroplewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Rosabal kopt de bal weg. Daar is Drigs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs onderschept slim de pass. Drigs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Colomé is nu in balbezit. Colomé passt de bal zonder na te denken. Ruz is nu in balbezit. Drigs verovert de bal door een tackle van achteren. Drigs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriocx 79%, BayerLeverkusen 21%.
Oriocx - BayerLeverkusen 0:1

46e minuut.
Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Quiñónez de bal. Ibarra rent richting de bal. Ibarra haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas bokst de bal weg. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguiar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oriocx - BayerLeverkusen 1:1

51e minuut.
Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante geeft een hoge lob. Drigs rent richting de bal. Drigs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriocx - BayerLeverkusen 1:2

52e minuut.
Ruz passt de bal in één keer door. Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Infante krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Colomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomé passt de bal met de wreef. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs schiet op doel. Kroplewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriocx - BayerLeverkusen 1:3

65e minuut.
Kroplewski trapt de bal weg. Rosabal kopt de bal weg. Daar is Clemente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriocx - BayerLeverkusen 2:3

70e minuut.
Ruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Colomé verovert de bal door een tackle van achteren. Colomé geeft een hoge lob. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs draait met de bal, schiet en ... Kroplewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Drigs draait met de bal, schiet en ... Kroplewski speelt de bal door. Ibarra heeft problemen om de bal te vangen. Rosabal geeft de bal voor. Colomé maakt een snoekduik en kopt de bal. Kroplewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Santiesteban verovert de bal door een tackle van achteren. Santiesteban geeft een hoge lob. Drigs rent richting de bal. Drigs haalt uit met een fantastische trap. Kroplewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriocx - BayerLeverkusen 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriocx 65%, BayerLeverkusen 35%.
Oriocx - BayerLeverkusen 2:4