Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Submarino-Amarrillo Mystery
1ext Tactiek Defensa5
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 43.8
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Ścianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianka probeert naar een medespeler te passen. Speriatu met een sublieme pass. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Aydemir probeert de bal aan de voet te houden. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu geeft een lange en hoge pass. Göksel rent richting de bal. Göksel haalt uit met een fantastische trap. Răscanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ścianka met de inworp. Speriatu geeft een lange en hoge pass. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino-Amarrillo - Mystery 1:0

15e minuut.
Speriatu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ścianka de bal. Ścianka geeft een hoge lob. Göksel springt en kopt de bal. Răscanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino-Amarrillo - Mystery 2:0

17e minuut.
Sierra geeft een lange en hoge pass. Ścianka kopt de bal weg. Voinescu rent richting de bal. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Răscanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sobczyński passt de bal met de wreef. Speriatu rent richting de bal. Aydemir onderschept slim de pass. Sierra geeft de bal voor. Göksel bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Göksel rent richting de bal. Göksel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino-Amarrillo - Mystery 3:0

28e minuut.
Jelonek is nu in balbezit. Bespalykh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Speriatu. Speriatu krijgt een gele kaart. Bespalykh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bespalykh kan niet meer verder spelen. Kótai komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Jelonek passt de bal zonder na te denken. Ścianka is nu in balbezit. Ścianka probeert naar een medespeler te passen. Voinescu heeft problemen om de bal te vangen. Voinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu schiet op doel. Răscanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vincenzi met een sublieme pass. Klungelig pakt Speriatu de bal. Speriatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino-Amarrillo - Mystery 4:0

36e minuut.
Daar is Speriatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speriatu met een sublieme pass. Voinescu rent richting de bal. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. Răscanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino-Amarrillo - Mystery 5:0

43e minuut.
Sobczyński probeert de bal met de borst te controleren. Mannori speelt de bal door. Kótai kan de bal niet met de borst controleren. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Răscanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Submarino-Amarrillo 32%, Mystery 68%.
Submarino-Amarrillo - Mystery 5:0

46e minuut.
Cooper komt het veld opgelopen. Salgado komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Sierra speelt de bal door. Klungelig pakt Salgado de bal. Salgado passt de bal zonder na te denken. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu schiet op doel. Răscanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Salgado geeft een hoge lob. Ścianka kopt de bal weg. Klungelig pakt Sobczyński de bal. Voinescu rent richting de bal. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Răscanu bokst de bal weg.

57e minuut.
Ścianka is nu in balbezit. Ścianka met een sublieme pass. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino-Amarrillo - Mystery 6:0

67e minuut.
Klungelig pakt Ścianka de bal. Ścianka geeft de bal voor. Voinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Voinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Submarino-Amarrillo - Mystery 7:0

77e minuut.
Răscanu neemt vlug de vrije trap. Krol kan de bal niet met de borst controleren. Jelonek met een sublieme pass. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
da Silva Martins geeft een hoge lob. Vincenzi rent richting de bal. Voinescu onderschept slim de pass. Ścianka is nu in balbezit. Ścianka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Submarino-Amarrillo 33%, Mystery 67%.
Submarino-Amarrillo - Mystery 7:0