Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
seirin Seirin 2
reis Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Klungelig pakt Hidalgo de bal. Lago is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hidalgo. Hidalgo krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez begaat een overtreding. Almeida is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martínez probeert naar een medespeler te passen. Brene zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tejeda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Seirin 2 1:0

11e minuut.
Capote rent richting de bal. Capote passt de bal in één keer door. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda haalt uit met een fantastische trap. Olivares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Seirin 2 2:0

14e minuut.
Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo geeft de bal voor. Darcourt kopt de bal weg. Quintana rent richting de bal. Quintana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana speelt de bal door. Fleites speelt de bal door. Darcourt rent richting de bal. Darcourt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Martínez passt de bal in één keer door. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal zonder na te denken. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Pereda is nu in balbezit. Arencibia onderschept slim de pass. Arencibia passt de bal in één keer door. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Quintana passt de bal zonder na te denken. Saavedra is nu in balbezit. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana haalt uit met een fantastische trap. Martí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
seirin - Seirin 2 2:1

44e minuut.
Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pérez de bal. Tejeda rent richting de bal. Tejeda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seirin 56%, Seirin 2 44%.
seirin - Seirin 2 2:1

47e minuut.
Poll geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Almeida met de inworp. Capote probeert de bal met de borst te controleren. Capote haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Domenech onderschept slim de pass. Domenech passt de bal zonder na te denken. Martínez probeert naar een medespeler te passen. Quintana rent richting de bal. Quintana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fleites met de inworp. Quintana geeft een lange en hoge pass. Brene probeert de bal aan de voet te houden. Martínez is nu in balbezit. Martínez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Fleites zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana geeft een lange en hoge pass. Darcourt rent richting de bal. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Peña geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereda met een snelle inworp. Quintana is nu in balbezit. Quintana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Quintana probeert naar een medespeler te passen. Fleites rent richting de bal. Fleites speelt de bal door. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Peña geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pereda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: seirin 54%, Seirin 2 46%.
seirin - Seirin 2 2:1