Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocosos Alazanes Real Killers Tunas
Normal Tactiek No lesiones
63% Balbezit 37%
12% Spel op eigen helft 88%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.3
average Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Urzică trapt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trujillo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Cok de bal. Cok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 1:0

4e minuut.
Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Marante de bal. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante draait met de bal, schiet en ... Urzică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Peña geeft een hoge lob. Marante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orama kopt de bal weg. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou draait met de bal, schiet en ... Urzică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Trujillo met een snelle inworp. Pou is nu in balbezit. Pou speelt de bal door. Marante is nu in balbezit. Marante schiet op doel. Urzică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Trujillo is nu in balbezit. Trujillo passt de bal in één keer door. Marante is nu in balbezit. Marante draait met de bal, schiet en ... Urzică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 2:0

16e minuut.
Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante rent richting de bal. Pou rent richting de bal. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Cok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pou rent richting de bal. Marante rent richting de bal. Marante draait met de bal, schiet en ... Urzică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pou rent richting de bal. Pou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 3:0

22e minuut.
Trujillo rent richting de bal. Trujillo passt de bal zonder na te denken. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante is nu in balbezit. Marante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Góngora rent richting de bal. Góngora speelt de bal door. Marante rent richting de bal. Marante schiet op doel. Urzică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 4:0

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trujillo neemt de hoekschop. Cok rent richting de bal. Cok haalt uit met een fantastische trap. Urzică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 5:0

33e minuut.
Agudo onderschept slim de pass. Góngora is nu in balbezit. Góngora passt de bal zonder na te denken. Marante is nu in balbezit. Marante draait met de bal, schiet en ... Urzică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante draait met de bal, schiet en ... Urzică probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trujillo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cok met de inworp. Pou is nu in balbezit. Pou met een sublieme pass. Marante is nu in balbezit. Marante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 6:0

37e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trujillo zal de hoekschop nemen. Orama probeert naar een medespeler te passen. Cok is nu in balbezit. Marante is nu in balbezit. Marante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 7:0

39e minuut.
Aldazabal passt de bal in één keer door. Pou rent richting de bal. Pou met een sublieme pass. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pou speelt de bal door. Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Góngora met een sublieme pass. Marante rent richting de bal. Marante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocosos Alazanes 15%, Real Killers Tunas 85%.
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 8:0

48e minuut.
Orama kopt de bal weg. Klungelig pakt Góngora de bal. Martínez rent richting de bal. Góngora onderschept slim de pass. Góngora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Trujillo met de inworp. Pou is nu in balbezit. Pou passt de bal in één keer door. Marante rent richting de bal. Marante haalt uit met een fantastische trap. Urzică bokst de bal weg. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Agudo onderschept slim de pass. Agudo speelt de bal door. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante rent richting de bal. Marante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Trujillo met de inworp. Klungelig pakt Pou de bal. Pou probeert naar een medespeler te passen. Orama rent richting de bal. Orama draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marante is nu in balbezit. Marante haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Góngora rent richting de bal. Urzică onderschept slim de pass. Urzică met een sublieme pass. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 9:0

63e minuut.
Agudo is nu in balbezit. Orama verovert de bal door een tackle van achteren. Orama probeert naar een medespeler te passen. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Pou de bal onder controle te krijgen. Estévez rent richting de bal. Estévez passt de bal in één keer door. Marante is nu in balbezit. Marante draait met de bal, schiet en ... Urzică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marante bereikt de bal nog maar net als eerste. Marante draait met de bal, schiet en ... Urzică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marante rent richting de bal. Marante draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Urzică met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cok met een snelle inworp. Pou is nu in balbezit. Pou passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Aldazabal passt de bal met de wreef. Trujillo rent richting de bal. Trujillo speelt de bal door. Marante is nu in balbezit. Marante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Góngora rent richting de bal. Góngora probeert naar een medespeler te passen. Marante rent richting de bal. Marante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Trujillo met de inworp. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou probeert naar een medespeler te passen. Cok rent richting de bal. Cok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 10:0

84e minuut.
Pou probeert naar een medespeler te passen. Orama is nu in balbezit. Orama met een sublieme pass. Pou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pou haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Marante is nu in balbezit. Marante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 11:0

87e minuut.
Trudić geeft een hoge lob. Inworp. Trujillo met de inworp. Marante heeft problemen om de bal te vangen. Marante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocosos Alazanes 9%, Real Killers Tunas 91%.
Rocosos Alazanes - Real Killers Tunas 11:0