Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC cmg FC Bayern Munich
523 Tactiek The Best
65% Balbezit 35%
25% Spel op eigen helft 75%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48.4 gemiddelde waardering 32.8
very good Schieten weak
solid Passen good
very good Verdedigen average


4e minuut.
Meihua heeft problemen om de bal te vangen. Meihua geeft een hoge lob. Lantigua heeft problemen om de bal te vangen. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Nalikowski met een sublieme pass. Ardu rent richting de bal. Ardu passt de bal met de wreef. Meihua rent richting de bal. Meihua haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bell geeft de bal voor. Ardu rent richting de bal. Riverón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riverón krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Velescu geeft een hoge lob. Meihua met een sublieme pass. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín draait met de bal, schiet en ... Lantigua probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Nalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalikowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Albarracín de bal. Albarracín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ardu verovert de bal door een tackle van achteren. Nalikowski probeert naar een medespeler te passen. Meihua rent richting de bal. Meihua geeft de bal voor. Albarracín maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Velescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bell de bal. Albarracín rent richting de bal. Albarracín haalt uit met een fantastische trap. Sousa Mendes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC cmg - FC Bayern Munich 1:0

35e minuut.
Inworp. Brekason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velescu geeft een hoge lob. Albarracín springt en kopt de bal. Sousa Mendes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bell geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brekason met de inworp. Velescu geeft een hoge lob. Albarracín springt en kopt de bal. Sousa Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Sousa Mendes met een harde bal richting middenveld. Zaowocny kopt de bal weg. Klungelig pakt Bell de bal. Albarracín rent richting de bal. Albarracín draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC cmg - FC Bayern Munich 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC cmg 30%, FC Bayern Munich 70%.
FC cmg - FC Bayern Munich 2:0

49e minuut.
Schenone kopt de bal weg. Meihua rent richting de bal. Meihua geeft een hoge lob. Romeu probeert de bal aan de voet te houden. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Nalikowski geeft de bal voor. Sousa Mendes probeert naar een medespeler te passen. Nalikowski kopt de bal weg. Meihua rent richting de bal. Meihua geeft een lange en hoge pass. Sousa Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Nalikowski rent richting de bal. Nalikowski passt de bal in één keer door. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Zaowocny speelt de bal door. Velescu is nu in balbezit. Velescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Albarracín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albarracín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC cmg 20%, FC Bayern Munich 80%.
FC cmg - FC Bayern Munich 2:0