Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TeamcubaFC Hipnoticos Avispas
Defend Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Iznaga is nu in balbezit. Iznaga met een sublieme pass. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris onderschept slim de pass. Fornaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamcubaFC - Hipnoticos Avispas 1:0

21e minuut.
Balmaseda rent richting de bal. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee is nu in balbezit. Borges onderschept slim de pass. Borges draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ibáñez is nu in balbezit. Civil verovert de bal door een tackle van achteren. Civil passt de bal zonder na te denken. Fornaris rent richting de bal. Fornaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeamcubaFC - Hipnoticos Avispas 2:0

35e minuut.
Civil heeft problemen om de bal te vangen. Lam speelt de bal door. González is nu in balbezit. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Armas neemt de hoekschop. Navarro controleert de bal met de borst. Alfaro is nu in balbezit. Alfaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamcubaFC - Hipnoticos Avispas 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamcubaFC 56%, Hipnoticos Avispas 44%.
TeamcubaFC - Hipnoticos Avispas 2:1

47e minuut.
Civil passt de bal met de wreef. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Lam probeert naar een medespeler te passen. Fornaris rent richting de bal. Fornaris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Fornaris is nu in balbezit. Montoya is nu in balbezit. Civil verovert de bal door een tackle van achteren. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Borges probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lee passt de bal zonder na te denken. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Civil passt de bal in één keer door. Fornaris rent richting de bal. Lam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornaris onderschept slim de pass. Fornaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamcubaFC - Hipnoticos Avispas 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamcubaFC 41%, Hipnoticos Avispas 59%.
TeamcubaFC - Hipnoticos Avispas 3:1