Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KnkCuba FC cmg
ya1 Tactiek 523
41% Balbezit 59%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 15
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 50.9
good Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Beijers geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brekason met de inworp. Velescu geeft een lange en hoge pass. Albarracín krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Zaowocny passt de bal zonder na te denken. Brekason bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarotti begaat een overtreding. Sarotti krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Brekason is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brekason zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Meihua rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machniak. Meihua is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nalikowski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarotti geeft een lange en hoge pass. Águila rent richting de bal. Águila geeft de bal voor. Albarracín springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Csopaki geeft de bal voor. Pinckert kopt de bal weg. Csopaki heeft problemen om de bal te vangen. Kopaczewski rent richting de bal. Kopaczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Brekason met de inworp. Velescu rent richting de bal. Beijers maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Beijers naar de kleedkamers voor een vroege douche.

24e minuut.
Nalikowski neemt vlug de vrije trap. Meihua is nu in balbezit. Meihua geeft een lange en hoge pass. Albarracín rent richting de bal. Albarracín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doeltrap. Smółka met een harde bal richting middenveld. Velescu kopt de bal weg. Albarracín rent richting de bal. Albarracín haalt uit met een fantastische trap. Smółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brekason met de inworp. Sarotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu onderschept slim de pass. Velescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Nalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalikowski passt de bal zonder na te denken. Bacchetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín verovert de bal door een tackle van achteren. Albarracín haalt uit met een fantastische trap. Smółka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Nalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippus begaat een overtreding. Nalikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Nalikowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Albarracín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albarracín draait met de bal, schiet en ... Smółka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Brekason met een sublieme pass. Nalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalikowski geeft een lange en hoge pass. Albarracín heeft problemen om de bal te vangen. Albarracín draait met de bal, schiet en ... Smółka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu draait met de bal, schiet en ... Smółka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KnkCuba 58%, FC cmg 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KnkCuba - FC cmg 0:0

56e minuut.
Littomericzky onderschept slim de pass. Littomericzky met een sublieme pass. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín draait met de bal, schiet en ... Smółka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zaowocny probeert naar een medespeler te passen. Barata is nu in balbezit. Csopaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Barata verovert de bal door een tackle van achteren. Barata haalt uit met een fantastische trap. Nauck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Nauck probeert naar een medespeler te passen. Águila bereikt de bal nog maar net als eerste. Águila geeft de bal voor. Meihua kopt de bal weg. Pinckert geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Velescu heeft problemen om de bal te vangen. Velescu met een sublieme pass. Daar is Zaowocny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaowocny geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Zaowocny passt de bal met de wreef. Velescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu passt de bal met de wreef. Albarracín is nu in balbezit. Albarracín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Nalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalikowski geeft een lange en hoge pass. Albarracín bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarracín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KnkCuba - FC cmg 0:1

83e minuut.
Barata probeert naar een medespeler te passen. Kopaczewski is nu in balbezit. Albarracín maakt een afschuwelijke overtreding. Albarracín krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Littomericzky heeft problemen om de bal te vangen. Littomericzky geeft de bal voor. Schenone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barata bereikt de bal nog maar net als eerste. Barata haalt uit met een fantastische trap. Nauck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Nalikowski is nu in balbezit. Nalikowski geeft een hoge lob. Daar is Bacchetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meihua bereikt de bal nog maar net als eerste. Meihua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KnkCuba 41%, FC cmg 59%.
KnkCuba - FC cmg 0:1