Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Munich hawk
The Best Tactiek def
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 34.8
good Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen adequate


14e minuut.
Birlea controleert de bal met de borst. Dupotey onderschept slim de pass. Dupotey geeft de bal voor. Maire is nu in balbezit. Maire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Wirtz verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo passt de bal met de wreef. Ottino rent richting de bal. Ottino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - hawk 0:1

25e minuut.
Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón met een sublieme pass. Lorenzo is nu in balbezit. Birlea is nu in balbezit. Birlea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Stolarek passt de bal met de wreef. Carrazana geeft een lange en hoge pass. Maire bereikt de bal nog maar net als eerste. Maire schiet op doel. De bal raakt de paal. Maire rent richting de bal. Maire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bayern Munich - hawk 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Munich 64%, hawk 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bayern Munich - hawk 1:1

60e minuut.
Birlea kopt de bal weg. Daar is Ottino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottino verovert de bal door een tackle van achteren. Ottino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Lorenzo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Terrazas komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ottino is nu in balbezit. Stolarek rent richting de bal. Stolarek geeft de bal voor. Ottino is nu in balbezit. Ottino draait met de bal, schiet en ... Sousa Mendes bokst de bal weg. Birlea is nu in balbezit. Birlea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Munich - hawk 1:2

71e minuut.
Terrazas geeft een lange en hoge pass. Ottino rent richting de bal. Lantigua begaat een overtreding. Lantigua krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Maire maakt een snoekduik en kopt de bal. Metallo met een sublieme pass. Stolarek met een sublieme pass. Klungelig pakt Ottino de bal. Ottino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Munich 41%, hawk 59%.
FC Bayern Munich - hawk 1:2