Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Agustín FC Zulueta RMA
4-4-2 Tactiek Wolf1
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
15 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 43.7
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
de la Cruz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Flores probeert de bal aan de voet te houden. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Genkov begaat een overtreding. Genkov krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Pavón kopt de bal weg. Genkov rent richting de bal. Mujica verovert de bal door een tackle van achteren. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ortiz controleert de bal met de borst. Genkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genkov geeft een hoge lob. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Aspiazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspiazu geeft de bal voor. Ciborowski probeert naar een medespeler te passen. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - Zulueta RMA 0:1

26e minuut.
Ortiz is nu in balbezit. Twarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Yengeç probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pelczarski met een sublieme pass. Byśkiniewicz probeert naar een medespeler te passen. Riesner bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesner geeft een hoge lob. Năstăsescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Rivas bokst de bal weg. Medina kopt de bal weg. Trawiński rent richting de bal. Ciborowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciborowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Flores rent richting de bal. Bugu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flores is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulacia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Flores kopt de bal weg. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Agustín FC 59%, Zulueta RMA 41%.
San Agustín FC - Zulueta RMA 0:1

47e minuut.
Flores draait met de bal, schiet en ... Yengeç kopt de bal weg. Klungelig pakt Genkov de bal. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
de la Cruz passt de bal zonder na te denken. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo rent richting de bal. Năstăsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsescu passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Trawiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelczarski onderschept slim de pass. Pelczarski speelt de bal door. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Riesner met een sublieme pass. Năstăsescu is nu in balbezit. Byśkiniewicz speelt de bal door. Pelczarski rent richting de bal. Pelczarski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ulacia kopt de bal weg. Trawiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Năstăsescu de bal. Năstăsescu schiet op doel. Rivas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Năstăsescu de bal. Byśkiniewicz rent richting de bal. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu schiet op doel. Rivas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Agustín FC - Zulueta RMA 0:2

70e minuut.
Genkov rent richting de bal. Genkov met een sublieme pass. Mujica probeert naar een medespeler te passen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mujica kopt de bal weg. Klungelig pakt Ortiz de bal. Ortiz speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Agustín FC 55%, Zulueta RMA 45%.
San Agustín FC - Zulueta RMA 0:2