Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Bayern-Munich Los Murilos[FC]
442-conservador Tactiek 5-2-3
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
35.8 gemiddelde waardering 40
average Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Midzior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia met een sublieme pass. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gerónimo is nu in balbezit. Gerónimo speelt de bal door. Lantigua rent richting de bal. Lantigua schiet op doel. Aldama probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Bayern-Munich - Los Murilos[FC] 0:1

9e minuut.
Midzior passt de bal zonder na te denken. Ruiz is nu in balbezit. Bartkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bartkowski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Echemendia verovert de bal door een tackle van achteren. Echemendia passt de bal in één keer door. De la Rosa is nu in balbezit. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua draait met de bal, schiet en ... Aldama bokst de bal weg.

25e minuut.
Beatón onderschept slim de pass. Gerónimo geeft een hoge lob. Lantigua heeft problemen om de bal te vangen. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa haalt uit met een fantastische trap. Aldama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
O`Reilly rent richting de bal. O`Reilly passt de bal met de wreef. Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Echemendia rent richting de bal. Echemendia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bartkowski geeft een hoge lob. De la Rosa kopt de bal weg. Echemendia is nu in balbezit. Lantigua rent richting de bal. Lantigua haalt uit met een fantastische trap. Aldama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Basarabeanu de bal onder controle te krijgen. Midzior is nu in balbezit. Echemendia onderschept slim de pass. Echemendia draait met de bal, schiet en ... Aldama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
O`Reilly met de inworp. Bartkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartkowski geeft een lange en hoge pass. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bartkowski rent richting de bal. Bartkowski met een sublieme pass. Lantigua bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echemendia schiet op doel. Aldama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bayern-Munich 63%, Los Murilos[FC] 37%.
F.C. Bayern-Munich - Los Murilos[FC] 0:1

55e minuut.
Clavelo passt de bal zonder na te denken. Daar is Mendive, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendive geeft een hoge lob. Trifu is nu in balbezit. Trifu schiet op doel. Hidle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Lantigua rent richting de bal. De la Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua haalt uit met een fantastische trap. Aldama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Toirac kopt de bal weg. Gerónimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerónimo passt de bal in één keer door. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mendive passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gerónimo de bal. Gerónimo passt de bal met de wreef. De la Rosa rent richting de bal. De la Rosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
O`Reilly geeft een hoge lob. Hidle speelt de bal door. Gerónimo kopt de bal weg. Roldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldan draait met de bal, schiet en ... Hidle bokst de bal weg. Trifu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifu haalt uit met een fantastische trap. Hidle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Brenner passt de bal in één keer door. De la Rosa is nu in balbezit. Baliţiu begaat een overtreding. Baliţiu krijgt een gele kaart. De la Rosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De la Rosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Bayern-Munich 51%, Los Murilos[FC] 49%.
F.C. Bayern-Munich - Los Murilos[FC] 0:1