Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pinar del Río Sedientos Tinajeros
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Rosales heeft problemen om de bal te vangen. Lima is nu in balbezit. Rosales is nu in balbezit. Lima rent richting de bal. Lima schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fuentes de la Roca heeft problemen om de bal te vangen. Llanes is nu in balbezit. Fuentes de la Roca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fuentes de la Roca krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ibáñez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lantigua rent richting de bal. Oquendo begaat een overtreding. Lantigua is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lantigua met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Lantigua probeert naar een medespeler te passen. Cortés speelt de bal door. Membribes rent richting de bal. Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Lima haalt uit met een fantastische trap. Pou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pinar del Río - Sedientos Tinajeros 1:0

31e minuut.
Durán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Membribes rent richting de bal. Moscoso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moscoso krijgt een gele kaart. Membribes roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Membribes kan niet meer verder spelen. Quiñónez komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Brito probeert naar een medespeler te passen. Astiazarain is nu in balbezit. Cortés maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cortés naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Lima onderschept slim de pass. Lima probeert naar een medespeler te passen. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales schiet op doel. Pou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pinar del Río - Sedientos Tinajeros 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pinar del Río 42%, Sedientos Tinajeros 58%.
FC Pinar del Río - Sedientos Tinajeros 2:0

55e minuut.
Morgado geeft een lange en hoge pass. Ibáñez kopt de bal weg. Daar is Quiñónez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Fuentes de la Roca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Méndez komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez met een sublieme pass. Durán rent richting de bal. Durán haalt uit met een fantastische trap. Membribes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Astiazarain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Lima verovert de bal door een tackle van achteren. Lima geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Córdoba de bal. Rosales rent richting de bal. Rosales draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Méndez rent richting de bal. Llanes onderschept slim de pass. Llanes geeft de bal voor. Daar is Oquendo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oquendo geeft een hoge lob. Astiazarain probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pinar del Río 59%, Sedientos Tinajeros 41%.
FC Pinar del Río - Sedientos Tinajeros 2:0