Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kings Thunder FC Las Mantecas Team
433 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Romeu passt de bal in één keer door. Cordovez rent richting de bal. Cordovez speelt de bal door. Escalona rent richting de bal. Escalona draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Bartumeo rent richting de bal. Bartumeo probeert naar een medespeler te passen. Fernández is nu in balbezit. Carrasana verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasana geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Fernández kopt de bal weg. Calero rent richting de bal. Calero speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Montoya met een harde bal richting middenveld. Romeu kopt de bal weg. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cid draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Escalona is nu in balbezit. Bartumeo verovert de bal door een tackle van achteren. Cid onderschept slim de pass. Escalona is nu in balbezit. Escalona haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Rofes geeft de bal voor. Inworp. Fabré met de inworp. Escalona rent richting de bal. Escalona geeft een hoge lob. Parra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Rofes geeft de bal voor. Inworp. Figueroa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escalona geeft de bal voor. Klungelig pakt Lugo de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Thunder FC 35%, Las Mantecas Team 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kings Thunder FC - Las Mantecas Team 0:0

51e minuut.
Bartumeo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fabré met een snelle inworp. Escalona rent richting de bal. Escalona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Riquelme verovert de bal door een tackle van achteren. Riquelme geeft de bal voor. Montoya rent richting de bal. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado schiet op doel. Soria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Figueroa geeft een hoge lob. Bartumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartumeo geeft een hoge lob. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Figueroa met een sublieme pass. Romeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeu speelt de bal door. Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Calero probeert de bal aan de voet te houden. Fernández is nu in balbezit. Fernández speelt de bal door. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kings Thunder FC 33%, Las Mantecas Team 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kings Thunder FC - Las Mantecas Team 0:0