Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
elChilenoCubano COLOMEROS
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Tamayo verovert de bal door een tackle van achteren. Tamayo speelt de bal door. Duque heeft problemen om de bal te vangen. Valdés rent richting de bal. Valdés schiet op doel. Revé bokst de bal weg.

10e minuut.
Sanz geeft de bal voor. Perdigón kopt de bal weg. Daar is Sanz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canto is nu in balbezit. Canto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Canto rent richting de bal. Canto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
elChilenoCubano - COLOMEROS 0:1

15e minuut.
Carrasana met een sublieme pass. Canto rent richting de bal. Canto passt de bal in één keer door. Valdés is nu in balbezit. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Reboyar kopt de bal weg. Klungelig pakt Carrasana de bal. Guevara rent richting de bal. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasana is nu in balbezit. Carrasana geeft de bal voor. Canto rent richting de bal. Canto haalt uit met een fantastische trap. Revé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sanz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
elChilenoCubano - COLOMEROS 0:2

30e minuut.
Duque passt de bal zonder na te denken. Amandio met een sublieme pass. Canto rent richting de bal. Cristóbal onderschept slim de pass. Cristóbal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Carrasana probeert naar een medespeler te passen. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamayo begaat een overtreding. Tamayo krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Tamayo is nu in balbezit. Tamayo met een sublieme pass. Duque heeft problemen om de bal te vangen. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel. Villalobos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elChilenoCubano 54%, COLOMEROS 46%.
elChilenoCubano - COLOMEROS 0:2

46e minuut.
Iznaga met een sublieme pass. Carrasana rent richting de bal. Carrasana passt de bal in één keer door. Armas rent richting de bal. Armas draait met de bal, schiet en ... Villalobos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Valdés geeft een lange en hoge pass. Guevara probeert de bal aan de voet te houden. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iznaga. Iznaga krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Martínez geeft een lange en hoge pass. Méndez geeft een hoge lob. Valdés kopt de bal weg. Canto bereikt de bal nog maar net als eerste. Canto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Duque kan de bal niet met de borst controleren. Reboyar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duque. Duque krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: elChilenoCubano 47%, COLOMEROS 53%.
elChilenoCubano - COLOMEROS 0:2