Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC San Luis Odùdùa FC
541 Tactiek 532 Medio
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.4 gemiddelde waardering 47.3
slecht Schieten solide
matig Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda passt de bal zonder na te denken. González is nu in balbezit. González schiet op doel. Cuervo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Luis - Odùdùa FC 0:1

5e minuut.
Potenza onderschept slim de pass. Potenza geeft een lange en hoge pass. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. González verovert de bal door een tackle van achteren. González draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Baños is nu in balbezit. Baños geeft een lange en hoge pass. Tejeda heeft problemen om de bal te vangen. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap. Cuervo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Luis - Odùdùa FC 0:2

17e minuut.
Cuadrado is nu in balbezit. Bello rent richting de bal. Cuadrado rent richting de bal. Baños is nu in balbezit. Baños geeft een lange en hoge pass. Cuervo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. González bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Luis - Odùdùa FC 0:3

22e minuut.
Bello kopt de bal weg. Baños controleert de bal met de borst. Baños met een sublieme pass. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda haalt uit met een fantastische trap. Cuervo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baños geeft een hoge lob. Mendoza heeft problemen om de bal te vangen. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ... Cuervo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Daar is Cuellar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado passt de bal met de wreef. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cuellar probeert de bal aan de voet te houden. Alvarado kopt de bal weg. Klungelig pakt Mendoza de bal. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda schiet op doel. Cuervo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Luis - Odùdùa FC 0:4

45e minuut.
Cintra trapt de bal weg van het doel. Alvarado kopt de bal weg. Mendoza probeert de bal aan de voet te houden. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda draait met de bal, schiet en ... Cuervo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC San Luis 81%, Odùdùa FC 19%.
FC San Luis - Odùdùa FC 0:4

59e minuut.
Potenza verovert de bal door een tackle van achteren. Potenza geeft een hoge lob. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap. Cuervo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Luis - Odùdùa FC 0:5

62e minuut.
Dorado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dąbrowski geeft een hoge lob. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ... Cuervo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Luis - Odùdùa FC 0:6

70e minuut.
Doeltrap. Maldonado komt het veld opgelopen. Cabezas komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas verovert de bal door een tackle van achteren. Cabezas heeft problemen om de bal te vangen. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Luis - Odùdùa FC 0:7

72e minuut.
Santana rent richting de bal. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabezas. Cabezas krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Potenza kopt de bal weg. Bello geeft een lange en hoge pass. Maldonado kopt de bal weg. Cabezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Baños met een sublieme pass. Cabezas rent richting de bal. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mendoza de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Luis - Odùdùa FC 0:8

88e minuut.
Changhong geeft een lange en hoge pass. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado geeft een lange en hoge pass. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC San Luis 75%, Odùdùa FC 25%.
FC San Luis - Odùdùa FC 0:8