Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cachorros SA fcbm
training Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
73% Spel op eigen helft 27%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 20.6
average Schieten weak
good Passen weak
very good Verdedigen poor


2e minuut.
Fleites heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrasco rent richting de bal. Carrasco met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Civil kan de bal niet met de borst controleren. Matuszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyk probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Denis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Matuszyk verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszyk geeft de bal voor. Civil bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco onderschept slim de pass. Carrasco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Fleites de bal. Fleites speelt de bal door. Klungelig pakt Civil de bal. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Matuszyk kopt de bal weg. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alarcón. Alarcón krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Uria geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denis met de inworp. Tejerina is nu in balbezit. Tejerina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Civil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Denis is nu in balbezit. Denis schiet op doel. Romeu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachorros SA - fcbm 0:1

31e minuut.
Trillo trapt de bal weg van het doel. Tejerina kopt de bal weg. Civil bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dupotey speelt de bal door. Fleites bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Roman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roman haalt uit met een fantastische trap. Trillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Romeu rent richting de bal. Matuszyk verovert de bal door een tackle van achteren. Matuszyk passt de bal in één keer door. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cachorros SA 79%, fcbm 21%.
Cachorros SA - fcbm 0:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fleites met een snelle inworp. Daar is Revé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csáky verovert de bal door een tackle van achteren. Csáky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fleites speelt de bal door. Civil bereikt de bal nog maar net als eerste. Civil passt de bal in één keer door. Romeu is nu in balbezit. Romeu draait met de bal, schiet en ... Nieto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Tejerina is nu in balbezit. Matuszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyk geeft een hoge lob. Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cachorros SA 66%, fcbm 34%.
Cachorros SA - fcbm 0:1