Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hambrientos Yumurinos Hipnoticos Elefantes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Canto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gourriel met een snelle inworp. Villaurrutia rent richting de bal. Villaurrutia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
O`Reilly rent richting de bal. O`Reilly passt de bal met de wreef. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra met een sublieme pass. Pavón geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
O`Reilly is nu in balbezit. Panucia onderschept slim de pass. Panucia geeft een lange en hoge pass. Pérez rent richting de bal. Pérez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
O`Reilly speelt de bal door. Pavón heeft problemen om de bal te vangen. Pavón geeft een hoge lob. Pereda rent richting de bal. Pereda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hambrientos Yumurinos 42%, Hipnoticos Elefantes 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hambrientos Yumurinos - Hipnoticos Elefantes 0:0

63e minuut.
Canto verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado speelt de bal door. Gil is nu in balbezit. Gil geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Villaurrutia probeert de bal aan de voet te houden. Panucia rent richting de bal. Panucia speelt de bal door. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hambrientos Yumurinos - Hipnoticos Elefantes 1:0

67e minuut.
Ibarra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mirabal komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Mirabal is nu in balbezit. Mirabal geeft de bal voor. Cid kopt de bal weg. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Panucia met een sublieme pass. Klungelig pakt Kindelán de bal. O`Reilly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. O`Reilly krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hambrientos Yumurinos 39%, Hipnoticos Elefantes 61%.
Hambrientos Yumurinos - Hipnoticos Elefantes 1:0