Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pula Sporting Club Magic Sporting Club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bati passt de bal zonder na te denken. Ambat rent richting de bal. Romuar is nu in balbezit. Tabing rent richting de bal. Tabing schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lumahan onderschept slim de pass. Lumahan passt de bal zonder na te denken. Naguit bereikt de bal nog maar net als eerste. Naguit geeft de bal voor. Kanlungan kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Calilan trapt de bal weg van het doel. Ambat kopt de bal weg. Daar is Cudal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deang is nu in balbezit. Deang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kanlungan rent richting de bal. Bati verovert de bal door een tackle van achteren. Bati passt de bal met de wreef. Romuar is nu in balbezit. Romuar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Naguit geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lumahan met de inworp. Billones bereikt de bal nog maar net als eerste. Billones draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ambat bereikt de bal nog maar net als eerste. Romuar verovert de bal door een tackle van achteren. Tabing rent richting de bal. Tabing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Sporting Club - Magic Sporting Club 0:1

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Cudal de bal onder controle te krijgen. Deang is nu in balbezit. Cudal is nu in balbezit. Deang verovert de bal door een tackle van achteren. Deang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pula Sporting Club - Magic Sporting Club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Sporting Club 56%, Magic Sporting Club 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pula Sporting Club - Magic Sporting Club 1:1

63e minuut.
Ambat bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambat geeft een hoge lob. Cudal bereikt de bal nog maar net als eerste. Deang onderschept slim de pass. Deang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pula Sporting Club - Magic Sporting Club 2:1

80e minuut.
Manuyong controleert de bal met de borst. Ambat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manuyong. Manuyong krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Sampilo geeft de bal voor. Manuyong is nu in balbezit. Manuyong met een sublieme pass. Romuar is nu in balbezit. Romuar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pula Sporting Club 50%, Magic Sporting Club 50%.
Pula Sporting Club - Magic Sporting Club 2:1