Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
North Masters Fiery Dragons
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


27e minuut.
Juco is nu in balbezit. Ilacad verovert de bal door een tackle van achteren. Ilacad passt de bal in één keer door. Mangulabnan is nu in balbezit. Mangulabnan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sunga rent richting de bal. Sunga probeert naar een medespeler te passen. Masaganda is nu in balbezit. Tabag rent richting de bal. Tabag schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Masaganda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Orante komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Ilacad schiet op doel. Sayaboc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alinsangan met een sublieme pass. Orante rent richting de bal. Orante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Masters 49%, Fiery Dragons 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
North Masters - Fiery Dragons 0:0

46e minuut.
Mangulabnan is nu in balbezit. Mangulabnan passt de bal zonder na te denken. Sagudan is nu in balbezit. Orante verovert de bal door een tackle van achteren. Orante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Ylagan passt de bal zonder na te denken. Lumawig rent richting de bal. Lumawig speelt de bal door. Mangulabnan is nu in balbezit. Mangulabnan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Sagudan is nu in balbezit. Escribano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilacad maakt een afschuwelijke overtreding. Ilacad krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Arigo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ylagan rent richting de bal. Juco begaat een overtreding. Juco krijgt een gele kaart. Ylagan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ylagan met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sayaboc de bal. Mangulabnan is nu in balbezit. Mangulabnan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
North Masters - Fiery Dragons 0:1

75e minuut.
Escribano rent richting de bal. Ilacad verovert de bal door een tackle van achteren. Ilacad probeert naar een medespeler te passen. Mangulabnan rent richting de bal. Mangulabnan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Calicdan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Gozón speelt de bal door. Ilacad rent richting de bal. Ilacad passt de bal in één keer door. Mangulabnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangulabnan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: North Masters 46%, Fiery Dragons 54%.
North Masters - Fiery Dragons 0:1