Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Xolotlan Roka F.C
352 Tactiek 343
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 28.8
adequate Schieten adequate
average Passen weak
average Verdedigen weak


24e minuut.
de Raedt met een sublieme pass. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman met een sublieme pass. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Aguilar verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar passt de bal in één keer door. Kristoffersen rent richting de bal. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa draait met de bal, schiet en ... Hrabina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáenz passt de bal met de wreef. Chunsa is nu in balbezit. Chunsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Xolotlan - Roka F.C 0:1

42e minuut.
Kadet passt de bal in één keer door. Urbina is nu in balbezit. Urbina passt de bal zonder na te denken. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Athletic Xolotlan - Roka F.C 1:1

45e minuut.
Chunsa verovert de bal door een tackle van achteren. Chunsa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aguilar de bal. Kristoffersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Hrabina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Kadet de bal. Chunsa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Xolotlan - Roka F.C 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Xolotlan 57%, Roka F.C 43%.
Athletic Xolotlan - Roka F.C 1:2

47e minuut.
Alcerro passt de bal zonder na te denken. Kadet rent richting de bal. Chunsa onderschept slim de pass. Chunsa schiet op doel. Hrabina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Xolotlan - Roka F.C 1:3

49e minuut.
Calero passt de bal in één keer door. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina probeert naar een medespeler te passen. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel. Puertas bokst de bal weg.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Chunsa de bal onder controle te krijgen. Kadet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadet passt de bal zonder na te denken. Vidal is nu in balbezit. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Puertas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Luque speelt de bal door. Aranda rent richting de bal. Calero maakt een afschuwelijke overtreding. Aranda roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Aranda kan niet meer verder spelen. Lanuza komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Qingshan kopt de bal weg. Marchena is nu in balbezit. Marchena passt de bal in één keer door. Chunsa rent richting de bal. Chunsa schiet op doel. Hrabina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aguilar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Xolotlan - Roka F.C 1:4

68e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Buzsáky rent richting de bal. Urbina onderschept slim de pass. Urbina draait met de bal, schiet en ... Puertas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Xolotlan - Roka F.C 2:4

71e minuut.
Alcerro rent richting de bal. Chunsa onderschept slim de pass. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Hrabina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Xolotlan - Roka F.C 2:5

73e minuut.
Chunsa onderschept slim de pass. Luque bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marchena. Marchena krijgt een gele kaart. Luque raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Kadet is nu in balbezit. Kadet geeft een hoge lob. Calero kopt de bal weg. Urbina rent richting de bal. Urbina geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman passt de bal met de wreef. Urbina rent richting de bal. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Puertas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Şoiman rent richting de bal. Şoiman passt de bal in één keer door. Zapatero rent richting de bal. Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Valeriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Valeriano passt de bal met de wreef. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman rent richting de bal. Şoiman draait met de bal, schiet en ... Puertas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Xolotlan 50%, Roka F.C 50%.
Athletic Xolotlan - Roka F.C 2:5