Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roka F.C Oremor FC
343 Tactiek atk
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 42.3
average Schieten very good
weak Passen weak
weak Verdedigen average


6e minuut.
Kristoffersen onderschept slim de pass. Carmitru rent richting de bal. Carmitru passt de bal zonder na te denken. Hassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassell geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Reisinger probeert naar een medespeler te passen. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru is nu in balbezit. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sergipano draait met de bal, schiet en ... Puertas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fajersson rent richting de bal. Fajersson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Oremor FC 0:1

33e minuut.
Fajersson met een snelle inworp. Dulović is nu in balbezit. Dulović speelt de bal door. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru haalt uit met een fantastische trap. Puertas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Doeltrap. Puertas trapt de bal weg van het doel. Lombrea kopt de bal weg. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru schiet op doel. Puertas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Dulović speelt de bal door. Puertas probeert naar een medespeler te passen. Carmitru kopt de bal weg. Văcaru rent richting de bal. Văcaru schiet op doel. Puertas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roka F.C 66%, Oremor FC 34%.
Roka F.C - Oremor FC 0:1

46e minuut.
Văcaru probeert naar een medespeler te passen. Sergipano heeft problemen om de bal te vangen. Chunsa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chunsa krijgt een gele kaart. Sergipano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reisinger met een snel genomen vrije trap. Zapatero is nu in balbezit. Sergipano onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Qingshan passt de bal met de wreef. Marchena bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchena passt de bal in één keer door. Chunsa rent richting de bal. Chunsa schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Reisinger geeft de bal voor. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru rent richting de bal. Văcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roka F.C - Oremor FC 0:2

76e minuut.
Buzsáky geeft de bal voor. Carmitru kopt de bal weg. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru haalt uit met een fantastische trap. Buzsáky probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici speelt de bal door. Văcaru is nu in balbezit. Fajersson is nu in balbezit. Fajersson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sayán geeft een hoge lob. Fajersson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajersson passt de bal in één keer door. Văcaru rent richting de bal. Văcaru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roka F.C 51%, Oremor FC 49%.
Roka F.C - Oremor FC 0:2