Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sabiduría CAF Ajedrecistas Pedorros
1A-S Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 19.2
redelijk Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Lizano geeft een hoge lob. Olejniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejniczak passt de bal zonder na te denken. Vasiliu heeft problemen om de bal te vangen. Vasiliu met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Baichev rent richting de bal. Baichev geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert González de bal onder controle te krijgen. Yamase rent richting de bal. Yamase haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Szőnyegi geeft een lange en hoge pass. Zaldivar controleert de bal met de borst. Zaldivar probeert naar een medespeler te passen. Baichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Baichev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tommassini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Simon. Tommassini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ociepa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabiduría CAF 37%, Ajedrecistas Pedorros 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sabiduría CAF - Ajedrecistas Pedorros 0:0

46e minuut.
Oyama komt het veld opgelopen. Pajka komt het veld opgelopen. Rakić komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Simon rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glody is nu in balbezit. Glody schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Canisales rent richting de bal. Olejniczak verovert de bal door een tackle van achteren. Olejniczak geeft een hoge lob. Ociepa rent richting de bal. Ociepa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Izimčák komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Rakić geeft de bal voor. Izimčák rent richting de bal. Pajka is nu in balbezit. Pajka schiet op doel. Bogran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sabiduría CAF - Ajedrecistas Pedorros 1:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zaldivar trapt de bal weg van het doel. Jarquín heeft problemen om de bal te vangen. Izimčák is nu in balbezit. Izimčák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Szőnyegi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landrieu controleert de bal met de borst. Vinelli rent richting de bal. Landrieu verovert de bal door een tackle van achteren. Landrieu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Reyes onderschept slim de pass. Simon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pajka. Pajka krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Miauczyński geeft een hoge lob. Pajka rent richting de bal. Pajka passt de bal in één keer door. Izimčák rent richting de bal. Izimčák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sabiduría CAF - Ajedrecistas Pedorros 2:0

79e minuut.
Izimčák draait met de bal, schiet en ... Bogran probeert naar een medespeler te passen. Olejniczak kopt de bal weg. Izimčák heeft problemen om de bal te vangen. Izimčák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vasiliu kopt de bal weg. Pajka probeert naar een medespeler te passen. González heeft problemen om de bal te vangen. Izimčák is nu in balbezit. Izimčák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Huamán is nu in balbezit. Huamán geeft een hoge lob. González heeft problemen om de bal te vangen. Izimčák is nu in balbezit. Izimčák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Izimčák is nu in balbezit. Izimčák passt de bal in één keer door. Vasiliu is nu in balbezit. Vasiliu schiet op doel. Jarquín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sabiduría CAF 32%, Ajedrecistas Pedorros 68%.
Sabiduría CAF - Ajedrecistas Pedorros 2:0