Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Galantes Pumas Bronceados
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Hara passt de bal met de wreef. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gordón. Gordón krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Galeano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delgadillo met een snelle inworp. Jara rent richting de bal. Jara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gordón rent richting de bal. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordón rent richting de bal. Gordón schiet op doel. Galeano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Delgadillo zal de hoekschop nemen. Buitrago is nu in balbezit. Gordón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cisneros rent richting de bal. Arrieta onderschept slim de pass. Arrieta met een sublieme pass. Fletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes schiet op doel. Colindres bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Galantes - Pumas Bronceados 1:0

28e minuut.
Orbando onderschept slim de pass. Angel is nu in balbezit. Hara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hara krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Galantes 56%, Pumas Bronceados 44%.
Halcones Galantes - Pumas Bronceados 1:0

67e minuut.
Fletes kan de bal niet met de borst controleren. Fletes speelt de bal door. Cisneros probeert de bal aan de voet te houden. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueira geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Castilo is nu in balbezit. Castilo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chater de bal. Hara is nu in balbezit. Hara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Galantes 51%, Pumas Bronceados 49%.
Halcones Galantes - Pumas Bronceados 1:0