Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Uzhi Miagkije Byki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Gorovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazkeev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorovenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kazkeev probeert naar een medespeler te passen. Gorovenko wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gorovenko rent richting de bal. Shpekht rent richting de bal. Gorovenko is nu in balbezit. Gorovenko schiet op doel. Alexandrov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uzhi - Miagkije Byki 1:0

41e minuut.
Zhumahanov kopt de bal weg. Daar is Orakbaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saduov rent richting de bal. Orakbaev onderschept slim de pass. Orakbaev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Karashbayev geeft de bal voor. Kazkeev rent richting de bal. Shpekht onderschept slim de pass. Gorovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorovenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uzhi - Miagkije Byki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uzhi 43%, Miagkije Byki 57%.
FC Uzhi - Miagkije Byki 2:0

52e minuut.
Gorovenko onderschept slim de pass. Gorovenko probeert naar een medespeler te passen. Stolbovoi met een sublieme pass. Shpekht rent richting de bal. Shpekht draait met de bal, schiet en ... Alexandrov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Solomin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolbovoi met een sublieme pass. Shpekht rent richting de bal. Shpekht haalt uit met een fantastische trap. Alexandrov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Kolesnik onderschept slim de pass. Kolesnik geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sagyndyk de bal. Shpekht is nu in balbezit. Shpekht haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uzhi - Miagkije Byki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uzhi 49%, Miagkije Byki 51%.
FC Uzhi - Miagkije Byki 3:0