Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keden Kuricy Staryje Diatly
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mukanov zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Dyusenov de bal. Kazybekov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazybekov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keden Kuricy - Staryje Diatly 1:0

12e minuut.
Zhunisbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazybekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhunisbekov rent richting de bal. Kazybekov rent richting de bal. Kazybekov schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Voyeikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Menlikhozha onderschept slim de pass. Menlikhozha speelt de bal door. Nabokov rent richting de bal. Nabokov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Voyeikov heeft problemen om de bal te vangen. Menlikhozha bereikt de bal nog maar net als eerste. Menlikhozha passt de bal zonder na te denken. Nabokov is nu in balbezit. Nabokov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zaporoshenko heeft problemen om de bal te vangen. Nabokov rent richting de bal. Nabokov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Zhunisbekov is nu in balbezit. Zhunisbekov passt de bal in één keer door. Ibraev rent richting de bal. Kazybekov onderschept slim de pass. Kazybekov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keden Kuricy - Staryje Diatly 2:0

27e minuut.
Zhunisbekov met een sublieme pass. Mukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukanov geeft een hoge lob. Ulyanin rent richting de bal. Ulyanin draait met de bal, schiet en ... Azamatov bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mukanov zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kazybekov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keden Kuricy - Staryje Diatly 3:0

28e minuut.
Nabokov speelt de bal door. Zaporoshenko rent richting de bal. Kazybekov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazybekov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Shkot onderschept slim de pass. Shkot speelt de bal door. Nabokov rent richting de bal. Nabokov draait met de bal, schiet en ... Chebotko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keden Kuricy 39%, Staryje Diatly 61%.
Keden Kuricy - Staryje Diatly 3:0

46e minuut.
Zhunisbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhunisbekov geeft een hoge lob. Zotov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazybekov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazybekov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ulyanin geeft een hoge lob. Baimbetov kopt de bal weg. Zhunisbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazybekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazybekov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ulyanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulyanin geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Shkot de bal onder controle te krijgen. Zhunisbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhunisbekov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keden Kuricy 38%, Staryje Diatly 62%.
Keden Kuricy - Staryje Diatly 3:0