Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megasport Medviedi Sintez Mechi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Savin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabokov verovert de bal door een tackle van achteren. Nabokov geeft de bal voor. Gavrilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Savin met een snelle inworp. Tasmagambetov is nu in balbezit. Tasmagambetov met een sublieme pass. Shafranov is nu in balbezit. Shafranov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pishchullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pishchullin haalt uit met een fantastische trap. Krasovskyi kopt de bal weg. Pishchullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pishchullin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Gavrilov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Savin is nu in balbezit. Pishchullin onderschept slim de pass. Gavrilov is nu in balbezit. Gavrilov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megasport Medviedi 31%, Sintez Mechi 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Megasport Medviedi - Sintez Mechi 0:0

50e minuut.
Samchenko geeft een hoge lob. Suyumbaev kopt de bal weg. Klungelig pakt Nabokov de bal. Shafranov rent richting de bal. Shafranov schiet op doel. Dyusenov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Baizhumanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev verovert de bal door een tackle van achteren. Shafranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Baizhumanov geeft een lange en hoge pass. Tasmagambetov kopt de bal weg. Ashirbekov is nu in balbezit. Shafranov verovert de bal door een tackle van achteren. Shafranov schiet op doel. Dyusenov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Savin heeft problemen om de bal te vangen. Pishchullin verovert de bal door een tackle van achteren. Pishchullin passt de bal met de wreef. Gavrilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Baizhumanov kopt de bal weg. Shafranov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baizhumanov is nu in balbezit. Shafranov verovert de bal door een tackle van achteren. Shafranov schiet op doel. Dyusenov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megasport Medviedi 51%, Sintez Mechi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Megasport Medviedi - Sintez Mechi 0:0