Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olaman Uy O`zim Oling
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Soatov is nu in balbezit. Soatov passt de bal in één keer door. Xonayev rent richting de bal. Zardiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Zardiyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zardiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardiyev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Soatov is nu in balbezit. Tortibirov onderschept slim de pass. Tortibirov passt de bal met de wreef. Radiqev bereikt de bal nog maar net als eerste. Radiqev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Olaman Uy - O`zim Oling 0:1

22e minuut.
Surdukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radiqev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qulg`anov. Qulg`anov krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Mirmigizov is nu in balbezit. Mirmigizov probeert naar een medespeler te passen. Qulg`anov is nu in balbezit. Surdukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdukov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Tortibirov rent richting de bal. Soatov rent richting de bal. Tortibirov verovert de bal door een tackle van achteren. Tortibirov geeft een hoge lob. Surdukov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olaman Uy - O`zim Oling 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olaman Uy 53%, O`zim Oling 47%.
Olaman Uy - O`zim Oling 0:2

74e minuut.
Suvqatov is nu in balbezit. Suvqatov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Qulg`anov de bal onder controle te krijgen. Surdukov rent richting de bal. Surdukov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olaman Uy 47%, O`zim Oling 53%.
Olaman Uy - O`zim Oling 0:2