Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sovun Oling FC Ko`cha
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Mevaqorov speelt de bal door. Asabayev is nu in balbezit. Uzumov rent richting de bal. Asabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Qursimov trapt de bal weg. Parkayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanbiyorov begaat een overtreding. Zanbiyorov krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Asabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qursimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev verovert de bal door een tackle van achteren. Asabayev haalt uit met een fantastische trap. Nechadov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sovun Oling - FC Ko`cha 1:0

16e minuut.
Parkayev passt de bal met de wreef. Asabayev rent richting de bal. Met opzet legt Marinov zijn tegenspeler op de grond. Marinov krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Asakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiyimov begaat een overtreding. Asakov raakt geblesseerd tijdens het duel. Xnasoriyev met een snel genomen vrije trap. Daar is Mevaqorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Diganov zal de hoekschop nemen. Asakov maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Parkayev de bal. Tuxumov speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sovun Oling - FC Ko`cha 1:1

25e minuut.
Parkayev kopt de bal weg. Asabayev is nu in balbezit. Vokiyev maakt een afschuwelijke overtreding. Vokiyev krijgt een gele kaart. Asabayev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Parkayev met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sovun Oling - FC Ko`cha 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sovun Oling 35%, FC Ko`cha 65%.
Sovun Oling - FC Ko`cha 2:1

61e minuut.
Parkayev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nursadov komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Gemratov rent richting de bal. Marinov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gemratov. Gemratov krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Hudiyev geeft de bal voor. Ahimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahimov probeert naar een medespeler te passen. Zanbiyorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanbiyorov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sovun Oling 43%, FC Ko`cha 57%.
Sovun Oling - FC Ko`cha 2:1